Halk Tv Kimin, Satıldı mı, Sahibi Nereli Kaç Yaşında?

Son dönemlerin popüler kanalı Halk Tv satıldı mı, kime satıldı, sahibi nereli, kaç yaşında, sahibi kim? İşte Halk Tv hakkında merak edilen tüm sorular.
Halk Tv Kimin, Satıldı mı, Sahibi Nereli Kaç Yaşında?

Halk TV Sahibi Kimdir, Kime Satıldı?

Deniz Baykal'a ait olan Halk Tv kızı Aslı Baykal'a devredildi. Daha sonra Baykallar kanalı tekmelli olarak satma kararı aldı. Kanal İngiltere'de yaşayan Sivaslı iş adamı Cafer Mahiroğlu'na satıldı. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, kurucusu olduğu Halk Tv'yi Aslı Baykal'a devrettikten sonra Halk TV Yönetim Kurulu Başkanvekilliği görevini üstlenen Aslı Baykal, kanalda imza yetkisine sahip tek yönetici olarak kanalı Cafer Mahiroğlu'na devretti. Satışın ise ne kadar olduğu bilinmiyor. 

Halk Tv'nin merkezi Ankara'dan İstanbul'a taşındı. HD olarak yayın yapılmaya başlandı. Kanalın yayın çizgisinde ise değişiklik olup olmayacağı henüz belli değil. Muhalif yayın yapan kanalda birçok gazetecinin programı sonlandırıldı. Çoğu Tele1 adlı kanala geçti. 

Halk Tv Kimin


Halk Tv Kurucusu Deniz Baykal Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

20 Temmuz 1938 yılında Antalya'da dünyaya gelen Deniz Baykal, CHP eski genel başkanı, Türk avukat ve siyasetçidir. 1952 yılında Antalya Atatürk Ortaokulu'ndan, 1955 yılında ise Antalya Lisesi'nden mezun olmuştur. 1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir.

1959 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirmiştir. 1960 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne asistan olarak girmiştir. 1963'te doktora çalışmalarından sonra iki yıl Rockefeller Foundation bursuyla ABD'de kalmış, daha sonra Columbia ve Berkeley Üniversitelerinde çalışmalarını sürdürmüştür. 1960'lı yıllara doğru siyasetle tanışan Deniz Baykal CHP'nin 1965 genel seçimlerindeki yenilgisini analiz etmiş, daha sonra doçentlik tezine dayanak olacak olan raporla CHP yönetiminin dikkatini çekmiştir. 1968'de CHP'ye girerek siyasal yaşama atılmıştır.

1973'te yapılan genel seçimlerde 185 milletvekili arasından birinci olmuş ve Cumhuriyet Halk Partisi'nden Antalya milletvekili seçilmiştir. Deniz Bayka, Antalya Milletvekili olarak Türkiye Avrupa Birliği Karma Parlamentolararası Komitesi eşbaşkanlığını yürütmüştür. TBMM Dışişleri Komisyon üyeliğinde bulundu. 192'de CHP Kurultayında Genel Başkanlığı'na seçildi. 54 yaşında genel başkşan oldu.

Halk Tv Kimin


Cafer Mahiroğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cafer Mahiroğlu 1966 yılında Sivas'ta doğmuştur. İngiltere'de bulunan Select isimli tekstil firmasının sahibi olan Cafer Mahiroğlu, İngilizce öğrenmek amacıyla 1980'li yılların sonlarına doğru İngiltere'ye gitmiştir. Daha sonra uzun yıllar konfeksiyon sektöründe çalıştıktan sonra daha önce çalışanı olduğu konfeksiyon atölyesini satın aldı. 

1911 yılında Armond tekstil şirketini aldı. New Look, Dorotthy, Perkins, Tesco, Evans, Top Shop gibi birçok ünlü markanın üreticisi oldu. 2007'de mali krize giren İngiltere'nin ünlü markası Select'i satın aldı. 

Halk Tv Kimin


Cafer Mahiroğlu Mağaza Sayısı

İngiltere'de tekstil alanında büyük bir alana yayılmış olan ünlü iş adamı Cafer Mahiroğlu'nun mağaza sayısının kaç olduğu merak edilmekte. Mahiroğlu'nun İngiltere'de 350'ye yakın mağazası bulunmaktadır.

Halk Tv Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.