Halil Kaçar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Kocaeli Üniversitesi mezunu Halil Kaçar Ardahan İl Belediye Başkanlığı'na MHP'den aday gösterildi. Halil Kaçar hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik.
Halil Kaçar Kimdir? & Hakkında Bilgi

Halil Kaçar Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ardahan Belediye Başkan Adayı belli oldu. MHP tarafından yayınlanan listede Halil Kaçar'ın adı dikkat çekti. Ardahan MHP İl Başkanı Hülya Davutoğulları tarafından MHP Genel Merkezi'ne 2019 yılı yerel seçimleri için MHP Belediye Başkan Adayı olarak ismi gönderilen Halil Kaçar MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin onay vermesi ile Ardahan'dan MHP belediye Başkanı adayı olarak seçilmiştir. MHP'den adaylığı kesinleşen Kaçar basına tanıtılmış ve Ardahan MHP Parti Yönetimi tarafından açıklama yapılmıştır. MHP'nin Ardahan İl Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar başarıları ile tanınan ve Ardahan'da oldukça sevilen genç bir isimdir.

halil-kacar-biyografisi.jpg


Ardahan İl Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar Nerelidir?

Ardahan İl Belediye Başkanlığı'na MHP'den aday gösterilen Halil Kaçar Ardahan'a bağlı Küçük Sütlüce köyündendir. Halil Kaçar Ardahan ilinde özellikle eğitim camiasında tanınan bir isimdir.


Ardahan İl Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar Kimdir?

Halil Kaçar Kocaeli Üniversitesi mezunudur. Halil Kaçar MEB'e bağlı okullarda Matematik öğretmeni olarak çalışmıştır. Ayrıca devlet okullarında müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerinde bulunmuştur. Ardahan ilinde eğitim camiasının başarılı isimleri arasında ismi geçen Halil Kaçar Ardahan'da gerçekleştirdiği başarılı projeler ile anılan bir isimdir. Eğitim yöneticisi olan Kaçar Ardahan'ın eğitim sorunlarına da çözüm bulacak bir isim olarak nitelendirilmektedir. Kaçar Ardahan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar ile de öne çıkmıştır.  Aynı zamanda genç ve dinamik bir yapıya sahip olan MHP Ardahan İl Belediye Başkan Adayı olan Kaçar Ardahanlı olması sebebiyle Ardahan'ın sorunlarını yakından tanıyan bir kişidir. Genç ve dinamik bir yapıya sahip olan Kaçar Ardahan'ı iyi noktalara taşıyacak bir isim olarak değerlendirilmektedir. Halil Kaçar 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Ardahan İl Belediye Başkanı olarak seçilmesi durumunda MHP'nin belediyecilik anlayışını Aradan İline en iyi şekilde taşıyacak isim olacaktır.

belediye-baskan-adayi-halil-kacar-kimdir.jpg


Ardahan İl Belediye Başkan Adayı Halil Kaçar Evli Midir?

Halil Kaçar Mayıs 2017 yılında evlenmiştir. Eşi kendisi gibi bir öğretmen olan Pınar Kaçar'dır. Yeni evli olan Halil Kaçar-Pınar Kaçar çiftinin çocukları bulunmamaktadır. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.