Halil İbrahim Pehlivan Kimdir

Halil İbrahim Pehlivan, 21 Ağustos 1993’de Ankara’da dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında defans pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Halil İbrahim Pehlivan Kimdir

Halil İbrahim Pehlivan Biyografisi

Halil İbrahim Pehlivan’ın Kulüp Kariyeri

Halil İbrahim Pehlivan, genç yaşlarda futbol ile ilgilenmeye başladı ve resmi olarak kariyerine ilk Gençlerbirliği Kulübü’nün alt yapısında başladı. 2004 yılında dahil olduğu takımda uzun süre mücadele verdi. İlk zamanlar minik takımlarda yer alan Halil İbrahim Pehlivan, daha sonra yıldız takım ve genç takımlarda sahne aldı.

2012 yılına gelene kadar alt yapıda genç takımlarda mücadele veren futbolcu, 2012-2013 sezonunda Gençlerbirliği’nin pilot takımı olan Hacettepespor’a giderek 3. Lig ‘de ilk profesyonel karşılaşmasında yer aldı. Sezon içerisinde 6 maçta görev alan Halil İbrahim Pehlivan, 2013-2014 sezonunda performansını arttırarak ilerledi ve etkili bir şekilde süreklilik göstererek 28 maçta sahne alıp 1 gol sevinci yaşadı.

halil ibrahim pehlivan gençlerbirliği

2014-2015 sezonunda ise Gençlerbirliği’ne geri çağrıldı ve takıma uyum sağlaması için ilk haflarda U-19 kadrosunda yer aldı. Bir zaman sonra performansı ile teknik direktörün gözüne girdi ve As takım ile maçlarda yer aldı. 2014-2015 sezonunda 24 maçta görev alan Halil İbrahim Pehlivan, 2015-2016 sezonuna da Gençlerbirliği formasın altında giriş yaptı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.