Hakkari’de Ramazan Şenliğine Büyük İlgi

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ramazan Şenliği" konserleri hız kesmeden devam ediyor.
Hakkari’de Ramazan Şenliğine Büyük İlgi

Hakkari Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Ramazan Şenliği programı, halk tarafından büyük ilgi görüyor. İftar saatinin hemen sonrasında hükümet konağı önündeki konser alanına akın eden Hakkarililer, çocukları ile birlikte burada bu şenliğin keyfini çıkarıyor. Hacivat-Karagöz'ün Kürtçe ve Türkçe oyunu ise yöre halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Çocukların arasına dalan Pepe kostümlü şahıs ise renkli anların yaşanmasını sağladı.

hakkari

Gerçekleşen etkinliklerin organizatörlüğünü yapan Cinegold's Müdürü Hatice Doğan, Ramazan ayının ilk gününden beri düzenledikleri şenliğe halkın ilgisinin büyük olduğunu belirtti. Doğan, "Elif-i Nağme Grubu, şiir ve naad gecesi, Mısırlı dünya Kur'an okuma şampiyonu, Elif-i Nağme Fasıl Grubu, davetlilere şerbet ikramı, çocukça Ramazan ve Anadolu çocuk müzikali etkinlikleri düzenledik. Düzenlediğimiz etkinliklere yöre halkı büyük ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Çocukları ile birlikte şenliğe katılan kadınlar ise Hakkari'de Ramazan'ın huzur ve güven içinde geçtiğini söyleyerek, bu etkinliği düzenleyenlere teşekkürlerini sundular.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum