Hakan Hatipoğlu Kimdir

Var Mısın Yok Musun isimli televizyon programıyla tanınmaya başlayan genç oyuncu, 28 Kasım 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Hakan Hatipoğlu Kimdir

Hakan Hatipoğlu Biyografisi

Aslen Çanakkaleli olan Hakan Hatipoğlu, çocukluğunu Burgazada’da geçirdi. Işık Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. Daha sonra Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu Var Mısın Yok Musun isimli yarışmada 132 bin TL kazandı. Programda tanıştığı Gizem Akın ile birlikte 2011’de evlendi.

hakan hatipoğlu kimdir

2009’da Kapadokya Düşleri isimli dizide yer aldı. Bir yüksekokulda öğretmen ve öğrencilerin yaşadıklarını anlatan dizinin başrollerinde Devrim Saltoğlu, Emel Çölgeçen, Ozan Dağdeğmez ve Dilşad Çelebi yer aldı. Daha sonra ise Behzat Ç. isimli dizide Selim karakterini canlandırdı. Dizi Ankara’da yaşanan cinayetleri çözen Cinayet Büro polislerinde Behzat ve ekibinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal ve Seda Bakan yer aldı. Aynı zamanda Behzat Ç. : Seni Kalbime Gömdüm ve Behzat Ç: Ankara Yanıyor isimli filmlerde de yer aldı.

Aynı zamanda Survivor isimli televizyon yarışmasına katıldı. Acun Ilıcalı’nın sunduğu programın birincisi Merve Oflaz oldu. Daha sonra ise Survivor All Star isimli yarışmada yer aldı. Alp Kırşan’ın sunuculuğunu yaptığı programın kazananı ise Turabi Çamkıran oldu. Ayrıca All Star ekibinde yer alan Nihat Doğan Özgecan Aslan cinayeti ile ilgili yorumları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Yerine Ahmet Dursun katıldı.

hakan hatipoğlu kimdir

2018 yılında ise bir kez daha Survivor All Star 2018'e katıldı. Yarışma içerisinde yaşadığı sakatlı sebebiyle bir süre oyunlarda yer alamadı. Sakatlığı iyileştikten sonra yarışmalarda boy göstermeye devam etti.

Hakan Hatipoğlu Diziler ve Filmler

  • 2011 - Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Selim)(Sinema Filmi)
  • 2010 - 2012 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Selim) (TV Dizisi)
  • 2009 - Kapadokya Düşleri (TV Dizisi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.