Hakan Er Kimdir? & Hakkında Bilgi

MHP'nin il belediye başkan adayları belli oldu. Niğde İl Bediye Başkanı Adayı ise Hakan Er olarak belirlendi. Bu içeriğimizde Hakan Er hakkında bilmeniz gerekenleri bir araya getirdik.
Hakan Er Kimdir? & Hakkında Bilgi

Hakan Er Biyografisi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin onay vermesinin ardından MHP'nin il belediye başkan adayları belli oldu ve kısa süre önce kamuoyu ile paylaşıldı. MHP'nin Niğde İl Belediye Başkan Adayı Mimar Hakan Er oldu. MHP aday tanıtımlarına başladı. Tanıtım programında konuşan Niğde İl Belediye Başkan Adayı Hakan Er Niğde'nin kangren haline gelmiş genç işsizliği soruna çözüm bulacağını belirtti. Niğde'nin yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığına vurgu yaptı.

hakan-er-biyografisi.jpg


Niğde İl Belediye Başkan Adayı Hakan Er Nerelidir?

MHP'den Niğde İl Belediye Başkan Adayı olan Hakan Er 1973 yılında Niğde'de doğmuştur. Hakan Er aslen Niğdeli'dir. Yaşamını Niğde'de sürdürmektedir.

nigde-il-belediye-baskan-adayi-hakan-er.jpg


Niğde İl Belediye Başkan Adayı Hakan Er Kimdir?

45 yaşında olan Niğde İl Belediye Başkan Adayı Hakan Er evlidir ve 2 çocuğu bulunmaktadır. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Niğde'de tamamlamıştır. Er lise eğitimini tamamladıktan sonra yabancı dil eğitimi almak için yurt dışına gitmiştir. 1 yıl İngiltere'de İngilizce eğitimi almıştır. 1992 yılında Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık bölümünü kazanan Hakan Er üniversite eğitimini burslu olarak tamamlamıştır. Hakan Er Füze Mimarlık & Mühendislik'te mimardır. Tüm siyasi hayatı süresinde Niğde'nin, Niğde halkının sorunlarıyla birebir ilgilenen ve Niğde'ye, Niğde halkına hizmetlerini sürdüren Er Niğde İl Belediye Başkanı seçilmesi halinde Niğde'yi daha güçlü bir şehir haline getirmek için çalışmalarını sürdürecektir. Niğde yıllardır özlem duyduğu hizmete Hakan Er ile kavuşacaktır. MHP'nin en iddialı belediye başkan adaylarından biri olan Hakan Er Niğde halkı tarafından yakından tanınan ve sevilen bir şahsiyettir.


Niğde İl Belediye Başkan Adayı Hakan Er'in Siyasi Hayatı

Hakan Er MHP Niğde İl Başkanlığı görevinde bulunmuştur. Hakan Er Niğde İl Başkanlığı görevini 2012-2013 yılları arasında yürütmüştür. Daha sonra Er 7 Haziran 2015 seçimlerinde 25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı olmuştur. Ayrıca Hakan Er Merkez Yürütme Kurulu (MYK) asil üyesidir. 1992 yılından bu yana politikanın içinde aktif olarak rol almıştır. Siyasi yaşamının hiçbir döneminde Niğde'nin ve Niğde halkının sorunlarına duyarsız kalmamıştır.

Önerilen İçerik;
 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.