Haftalık Burç Yorumları (3-9 Nisan 2017)

3 ve 9 Nisan arasındaki haftalık burç yorumları, bu haftanın en şanslı burçları ve burçlarda gerçekleşmesi olası gelişmeler.
Haftalık Burç Yorumları (3-9 Nisan 2017)

3-9 NİSAN 2017 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

3-9 Nisan tarihleri arasındaki haftalık burç yorumlarını, bu haftanın en şanslı burçlarını, bu hafta gerçekleşmesi muhtemel olasılıkları ve bu hafta burçlarla ilgili her şeyi sizler için haberimizde derledik.


3-9 Nisan 2017 / Koç Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta pek çok konuda kararlarınızı netleştirmekte güçlükler yaşayabilir, aşırı alınganlıklar sergileyebilir ve özel yaşantınızda ailenizle ilişkilerinizde bu tutumunuz sebebiyle sert rüzgarların esileceği durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ne kadar sakin olur ve yaşamımızın vazgeçilmezi olarak değerlendirdiğiniz insanları anlamaya çalışarak hareket ederseniz bu sert rüzgarın etkisi de o kadar hafif olur. Bekar koçlar, bu hafta sonuna doğru yaşayacağınız gelişmeler duygusal hayatınızda yoğun fırtınalar içerisinde ruhunuzu sarabilir, keyif alacağınız kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz.


3-9 Nisan 2017 / Boğa Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta kariyer hayatınızda güçlü bir çıkış yakalayarak yeteneklerinizle göz doldurup pek çok kişinin dikkatini çekmekte başarılı olacağınızı işaret etmekte. Özel yaşamınızda aşk dolu günlerin içinde olacağınız keyifli etkilerle karşı karşıyasınız. Bekar boğalar sizler de değişim enerjisini yoğun bir şekilde yaşayabilir, yeni, farklı sağlam temeller üzerine kurulan keyifli bir beraberliğin başlangıcını yapabilirsiniz. Hukuksal sorunları olanlar ise bu hafta olumlu gelişmeler yaşayarak kaybettiklerimizi geri kazanabilir, aklınızın ortaya çıkmasıyla kendinize olan güveninizi güçlendirebilirsiniz. Maddi manevi güçlü enerjilerle karşı karşıya olduğumuz özel bir haftada olduğunuzun bilinciyle kesin kararlar almaktan korkmamalı ve bu sürecin tadını çıkarmalısınız.


3-9 Nisan 2017 / İkizler Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta sizin için oldukça hareketli ve özel etkilerle dolu aşk hayatınızda şans sizden yana. Yeni başlangıçlar yaşayabilir, yarım kalan bir aşk hikayesini sahiplenip hatalarınızı telafi edip güçlü hale getirebilirsiniz. İş ve özel hayatınızda doğru insanlarla buluşabilmenin güzellikleri sizi kuşatacak. Adeta değişim enerjisi yaşamınızın her alanında kendisini gösterirken buna ayak uydurmalı ve bu süre içerisinde talep ve arzularınızı gündeme getirip mücadele etmekten korkmamalısınız. Görmezden geldiğiniz pek çok sorunun nasıl karşımıza çıktığını hatırlamalı ve gelen fırsatları doğru değerlendirmelisiniz. Maddi manevi neyi kazanıp neyi kaybettiğinizi değerlendirmeli, yeniliklere doğru yürüyebilmek için eskiye ait olan her türlü olay, düşünce ve davranıştan uzaklaşmalısınız.


3-9 Nisan 2017 / Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

Gökyüzünün bu hafta size yansıması ev ve aile hayatınızda keyifli etkiler sağlıyor. İstediğiniz şekilde yaşanacak gelişmeler ve sabrınızın mükafatını alacağınızı müjdelemek de sakinlik olduğunu hatırlamanızı sağlayacak. İş hayatınızda risk getirecek yeniliklerden uzak durmalısınız ve ayrıntıları önemseyerek hareket etmelisiniz. Finansal anlamda bu hafta kazançlarınız yükselmeye başlıyor. İstikrarlı ilerleme sağlayabilirsiniz fakat sezgilerinizin bilginizle doğru adımlar atmanız için yardımcı olacağını unutmamalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ve sevgilinizle iletişime önem vermeli, duygu ve düşüncelerinizi o kendini ifade ettikten sonra dile getirip küçük şeylere takılıp ilişkinizi zedelememelisiniz.


3-9 Nisan 2017 / Aslan Burcu Haftalık Yorumu

Haftanın ilk gününden itibaren beklenmedik ödemeler ve zorluklar karşınıza çıkabilir ya da aile bireylerinin zamanında yapmadığı ödemeler yüzünden zorluklarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Tartışmalar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz fakat isyan etmek yerine çözüm odaklı hareket etmeniz işlerinizi kolaylaştıracaktır. İş hayatınızda olabildiğince verimli olacağınız, fırsat ve imkanlar da söz konusu iken, iş görüşmelerinde gizliliğe önem vermeli ve bir an evvel harekete geçirip gerçekleştirmek için elinizi çabuk tutmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygusal anlamda zorlanabilir, eş veya sevgilinizin size olan tutumundan rahatsızlık duyarak saldırgan ve kırıcı bir tutum içerisinde olabilirsiniz. Ne sessiz kalın, sizi kırmasına izin verin, ne de tartışmayı alevlendirecek davranışlarda bulunun. Dengeyi sağladığınız takdirde sorunlar sizin için aşılabilir olacaktır.


3-9 Nisan 2017 / Başak Burcu Haftalık Yorumu

Bu hafta boyunca iş hayatınızda kontrollü olduğunuz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenebileceği bir gerçek. Yeter ki kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde hafta boyu koruyabilin. İşinizle ilgili yolculuklar gerçekleştirebilir, bu yolculuklar ile ilgili tereddüt etmediğiniz takdirde kazanan taraf siz olacaksınız. Yeni fırsatlar, yeni insanlar tanıyarak maddi anlamda karlı çıkacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçip aşkın ve doğru insanın sizi nerede ve nasıl bulacağını bilemeyeceğinizden inatçı davranışlar içerisinde olmaktan ve çevrenizdeki güzelliklerin farkına varmaktan kaçınmayın. Sosyal davranmalısınız. Bu hafta tatil planınız varsa beklenmedik iptaller yaşayarak gerçekleştirmekte zorluk yaşayabilirsiniz. Şartları zorlamanız akıllıca olmayacaktır. Kendinizi farklı alanlarda değerlendirmenizi tavsiye ederiz.


3-9 Nisan 2017 / Terazi Burcu Haftalık Yorumu

Bu yılın en şanslı burcu sizsiniz. Bunun tadını doyasıya çıkarmanız gerekiyor. Bolluk, bereket, şans bu yıl sizinle birlikte. Aşk, mutluluk, para hangisini istiyorsanız hepsi size gelecek. Siler için çok güzel bir yıl olmasını temenni ediyoruz. Ekim sonuna kadar bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye bakın çünkü gerçekten başarılı ve domine kararlar alabileceksiniz. İstediğiniz mutluluğu yakalayabileceksiniz. Arkadaşlık konusunda sosyal sorunlar olabilir. İletişim konularına dikkat etmenizi tavsiye ediyoruz. Kısa seyahatlerde de birtakım sorunlar olabilir. Ancak hiç merak etmeyin, sizin için o kadar güzel bir yıl ki hepsinin üstesinden gelebileceksiniz.


3-9 Nisan 2017 / Akrep Burcu Haftalık Yorumu

Olmasını istediğiniz, inandığınız her konuda yaşanacak sürpriz gelişmeler söz konusu. Geçtiğimiz 3 haftanın yorucu enerjilerinden sonra inancın gücü, yaşamınızın her safhasında etkili bir şekilde kendini göstermeye başlıyor. Yeniden yapılanma hissedecek ve kaybettiğiniz güveninizi kazanacaksınız. Maddi konularda, geçmişte yaşanan aksiliklerde yaşadığınız dersleri profesyonel çalışma hayatınıza aktardığınız takdirde saygınlığınız da kazancınız da artacaktır. Özel hayatınızda ise aile büyükleriyle tartışmalarınız ciddi boyutlara gelebilir. Kendinizi ifade ederken keskin cümleler kurmanız krizi büyütebilir. Duygularınızı doğru ifade edip, ilişkilerinize sahip çıkarken, ailenizi karşınıza almamanız gereken enerjilerle karşı karşıyasınız.


3-9 Nisan 2017 / Yay Burcu Haftalık Yorumu

Kaygılarınızı kontrol altına almanız yönünde özellikle iş hayatınızda olumsuz enerjileri üzerinize çekmek istemiyorsanız, bu duygunun esiri olmamalısınız. Aksi takdirde kaygılarınız ciddi bir şekilde problemler yaşamanıza sebep olabilir. Keskin kararlar, yersiz çıkışlar olmasına sebebiyet verebilirsiniz. İş birlikleri, fikir alışverişleri hafta boyunca kazançlı çıkmanızı sağlayacak anahtarınız olacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun süre önce yaşanan ve hoş olmayan bir durum veya eski bir iş ya da eski sevgiliniz tekrar gündeminize gelebilir. Geçmiş ilişkinizi unutamıyor ya da eski defterleri kapatamıyorsanız ilişkinizin sağlıklı bir şekilde yürümeyeceğini kabul etmelisiniz artık.


3-9 Nisan 2017 /Oğlak Burcu Haftalık Yorumu

İş hayatınızda kontrollü olmanız gerektiği noktasında uyarıcı bir hafta sizi bekliyor. Kararlı tavrınızı disiplinli bir şekilde ortaya koyamazsınız beklenmedik gecikmeler sizi finansal anlamda zorluklarla karşı karşıya getirebilir. İşinizle ilgili önemli yolculuklar gerçekleştirebilir, bu yolculuklardan tanıştığınız yeni insanlarla yapacağınız iş birlikleri size çeşitli kazanımlar getirebilir. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içerisinde değilsiniz, kendinize haksızlık etmekten vazgeçip aşka karşı takındığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşıp size ilgi duyan insanı cesaretlendirip güneşin ve aşkın sıcaklığını hissetmek adına harekete geçmelisiniz. Evli olanlar ise işlerden kaynaklı küçük problemleri büyük sorunlar haline getirip ilişkinizi krizlere sürüklememelisiniz.


3-9 Nisan 2017 / Kova Burcu Haftalık Yorumu

İş ve aile hayatınızda uyumu yakalayabileceksiniz. Bu hafta önemli bir yatırım yapabilir yeni bir konut, iş yeri sahibi olabilirsiniz. İş hayatınızda yoğun ve son derece olumlu görüşmeler kariyerinizi güçlendirecek. Özel yaşamda ise bekar kovalar, eski sevgilinizden gelecek bir mesaj, mail yoluyla duygularınızı bir an için karıştıracak olsa da geçmişte neden ayrıldığınızı hatırlamalı ve bitmiş bitmiştir diyerek yolunuza devam etmelisiniz. Duygusal hayatınızda bu hafta finansal konularla, iş ve eğitim konularıyla ilgili hassasiyetlere önem vermeniz sizin için önem taşıyor.


3-9 Nisan 2017 / Balık Burcu Haftalık Yorumu

Ben merkezli düşünmeniz konusunda uyarıyoruz. Her konuda kendinizi haklı görür ve eşinizin, çalışma arkadaşlarınızın sessizliğini korumasına rağmen baskın tavırlar sergilemeniz ciddi tepkiler almanıza yol açabilir. İş hayatınızda da, özel hayatınızda da krizleri yönetmeyi bilirseniz, akıllı davranıp egonuzun yüreğinizi ele geçirmesine izin vermezseniz olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir. Yeni kapıların açılmasıyla maddi anlamda mucizeler olmasa da, iyileşmeler yaşayabilirsiniz. Bekar balıklar; sizler de karşı cins üzerinde olduğunuzdan daha hoş etkiler bırakabilir, kalıcı beraberliklerde bulunabilirsiniz. Kalıcı beraberliklere adım atarken karşınızdaki insana gereğinden fazla eleştiride bulunmak, korkularınızı eleştirel olarak farklı sözlerle yansıtmak, ayağınıza gelen şansı kaçırmanıza neden olacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.