Minik Çocuk Yüzünde Örümcek Geziyor Diye Korktu, İzleyenler Anneye Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada paylaşılan bir video tepkiye neden oldu. Instagram efektlerinin çok konuşulduğu bu günlerde bir kadın küçük çocuğunu örümcek efektiyle korkuttu. O anları kayıt altına alan anne sosyal medyada tepki topladı.
Minik Çocuk Yüzünde Örümcek Geziyor Diye Korktu, İzleyenler Anneye Tepki Gösterdi!

Instagram’ın Örümcek Efektinden Korkan Çocuk Sosyal Medyada Binlerce Kez İzlendi!

Instagram’ın efektleri birçok kişiyi eğlendirse de özellikle minik çocukları fazlaca korkutuyor. Sosyal medyada ortaya çıkan bir videoda annesinin, Instagram’ın örümcek efektiyle korkuttuğu bir çocuğun o anları paylaşıldı. Çocuğunu korkutan kadına kullanıcılar tepki gösterdi.

Son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri de Instagram efektleri olmuştu. Instagram yaptığı açıklamayla insanları estetiğe özendirecek efektleri kaldıracağını ifade etmişti.

Yüzünde Örümcek var sanıp korktu

Instagram bünyesinde birçok efekt barındırıyor bunlardan biri de örümcek efekti. Yüzde gezen örümcek insanları korkutsa da birçok kişi tarafından kullanılıyor.

Sosyal medyada ortaya çıkan Instagram’ın örümcek efektli videosu çok konuşuldu. Bir anne, çocuğunun yüzüne uyguladığı efekt sonrasında tepkilere maruz kaldı. Küçük çocuğun korku dolu anlarını videoya kaydeden kadın bir de sosyal medyada paylaştı.

Videoda örümcek efektinden korkan küçük çocuğun o anları binlerce kullanıcı tarafından izlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum