Sahibi Öldürmek İstedi Veteriner Bu Hale Getirdi! İşte Kai'nin Başarı Hikayesi!

ABD’de bir adam sırf şişman olduğu için köpeğine ötenazi yaptırmak istedi. Veteriner hekim ise adamın köpeğine ötenazi yapmadı. Köpeğin kilo vermesini sağlayan veteriner adeta bir hayat kurtardı.
Sahibi Öldürmek İstedi Veteriner Bu Hale Getirdi! İşte Kai'nin Başarı Hikayesi!

1. ABD’de meydana gelen olayda, bir adam fazla kilolu olduğu için neredeyse yürümeyen ve yaşamda zorlanan “golden retriever” cinsi köpeğine ötenazi yaptırmak istedi.

sisman-kopek-kai-002.jpg


2. Bu kararın köpeği için de en iyisi olduğunu düşünen adam, veterinere gitti. Veteriner Heggie, Kai isimli köpeği görünce onu çok sevdi ve adama ötenazi yapamayacağını söyledi. Onun yerine Kai’yi kendisine vermesini istedi.

sisman-kopek-kai.jpg


3. Kai’nin sahibi bunu kabul etti ve obez köpeği veteriner Heggie’ye verdi. Bu saatten sonra Heggie, köpeği sıkı bir diyet ve spor programına soktu.

sisman-kopek-kai-001.jpg


4. İlk üç gün düzenli yürüyüşler yaptı. Bu Kai için çok zordu. 5-10 adım attıktan sonra nefes nefese kalıyordu ancak obez köpek kilo vermeye çok kararlıydı.

sisman-kopek-kai-003.jpg


5. Kai kilo vermesine karşın hızlıca yoruluyordu. Bunun için de sırt ve bacak kaslarını güçlendirmek için su terapisi bile yaptı.

sisman-kopek-kai-006.jpg


6. Tüm bu çalışmaların sonunda ise Kai’nin gözle görülür bir değişimi oldu. Şişman köpek yerine farklı bir köpek gelmişti. Parkta koşuyor, arabaya rahatça zıplayabiliyordu. Onu hayata tutunduran ise veterineri ve yeni ailesi Heggie oldu.

sisman-kopek-kai-004.jpg


7. Heggie konuyla alakalı “Bu çocuk bakmak gibi bir şeydi. O gerçekten azimli bir köpek her gün beni şaşırtıyor” dedi. Artık Heggie ve Kai televizyon programlarına katılıyor ve insanları bilinçlendiriyor.

sisman-kopek-kai-005.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.