Ayasofya'da Çıplak Poz Vermişti! Bu Fotoğrafa Soruşturma Başlatıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye'ye gelen çıplak model olarak tanınan ve sosyal medyadaki çıplak pozlarıyla ünlü olan Belçikalı manken Marisa Papen, Ayasofya Müzesi'nde de çıplak poz vermişti. Savcılık mankenle ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Ayasofya'da Çıplak Poz Vermişti! Bu Fotoğrafa Soruşturma Başlatıldı!

Ayasofya'da Çıplak Poz Veren Mankene Soruşturma!

"Çıplak Model" olarak tanınan ve sosyal medyadaki çıplak fotoğraflarıyla ünlü olan Belçikalı maodel Marisa Papen geçtiğimiz sene Türkiye'ye geldi. Papen Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çıplak poz verip sosyal medya hesaplarından paylaştı. Birçok kişi tarafından tepki toplayan paylaşımlarla alakalı savcılık harekete geçti. Belçikalı manken hakkında soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

2018 yılında Türkiye'ye gelen ve Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ile Boğaz'da çekilen çıplak fotoğrafları nedeniyle bazı vatandaşlar Belçikalı manken Marisa Papen hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

Çıplak Model Marisa Papen

Bunun üzerine Marisa Papen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu, "Hayasızca haraketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma başlattı.

Çıplak Model Marisa Papen

Soruşturmada, Marisa Papen'in kimlik bilgilerinin tespiti istendi. Kimlik bilgilerinin tespitinin ardından Papen'in ifadesinin alınması için işlemler başlatılacağı, gerekirse hakkında yakalama kararı çıkarılabileceği öğrenildi.

Çıplak Model Marisa Papen

Kutsal Yerlerde Verdiği Pozlar Tepki Topladı

Kudüs'te ve Mısır'da kutsal sayılan topraklarda verdiği pozlardan ötürü tutuklanmış ve sonra para cezasıyla serbest kalan Papen, 2018'de Türkiye'ye gelerek Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz vermiş ve Kapadokya'da da Türk bayrağının üstüne yatmıştı.

Çıplak Model Marisa Papen

Papen'in bu fotoğrafları büyük tepkilere neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum