Efsanelerdeki Yaratık “Kocaayak” Canlı Görüntülendi! Fotoğrafları Görenler Şokta…

Geçmiş zamanda yaşadığına inanılan ancak günümüzde yaşamadığına inanılan “Sasquatch” yada “Bigfoot”(Kocaayak) canlı olarak görüntülendi. Görüntüleri yayınlayan ünlü beyzbol oyuncusu Jordy Mercer haberi sosyal medyasından duyurdu.
Efsanelerdeki Yaratık “Kocaayak” Canlı Görüntülendi! Fotoğrafları Görenler Şokta…

1. ABD’li bir beyzbol oyuncusu sosyal medya hesaplarından Sasquatch ya da diğer adıyla “Bigfoot”(Kocaayak) görüntülerini paylaştı.

Bigfoot kocaayak görüntülendi


2. Efsanelerde yer alan ve eski zamanda yaşadığına inanılan Kocaayakların günümüzde yaşadığına dair herhangi bir kanıt yoktu. Sadece ABD’li birkaç kişi gördüğünü söyledi ancak herhangi bir kanıt bulunamadı.

Bigfoot kocaayak görüntülendi


3. Bu kez ABD’li beyzbol oyuncusu Jordy Mercer, Oklahoma’da bulunan arazisi üzerinde geyik kameralarına takılan görüntüleri yayınladı.

Bigfoot kocaayak görüntülendi


4. Arka arkaya günlerde olduğu ifade edilen görüntülerde boyu 2 metreye yakın büyük ve tüylü bir canlının kameranın açısına girdiği görüldü. Fotoğraf şeklinde paylaşılan fotoğrafın gerçek olup olmadığı ise bilinmiyor.

Bigfoot kocaayak görüntülendi


5. Öte yandan sosyal medyada fotoğrafları görenler de ikiye bölündü. Bazı kişiler onun kostüm giyen bir adam olduğunu ifade ederken bazıları ise gerçekten bir Kocaayak gördükleri için şanslı olduklarını ifade etti. Birçok kişi Mercer’den olay hakkında açıklama yapması gerektiğini ifade etti.

Bigfoot kocaayak görüntülendi


Sasquatch-Bigfoot-Kocaayak Nedir, Var mı ve Gerçek mi?

SasquatchBigfoot ya da Kocaayak filmlere konu olmuş canlılardır. Bu yaratıkların geçmiş dönemlerde ABD’nin kuzeylerinde ve Kanada’da yaşadığına inanılıyor. İlk olarak İngiliz kaşif David Tompson’un 60 cm’lik ayak izlerini gördüğü Kocaayaklar “Yabani insan” olarak adlandırılıyor.

Bigfoot kocaayak görüntülendi

Sasquatch ya da Bigfoot(Kocaayak)’ların 2 ile 4.5 metre arasında boylarının olduğu, sessiz hareket edebildikleri, iki ayak üzerinde yürüyebildikleri, kötü koktukları, çok fazla kıllı oldukları ve keskin çığlıklar attıkları tahmin ediliyor. Bazı bilim insanları ise bu canlıların hiç yaşamadığını ve sadece uydurmadan ibaret olduklarını düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.