Soyunma Odasında Genç Futbolcuları Tokatlayıp Küfür Etti!

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde Kayseri Meysuspor antrenörü Halil Kurt’un soyunma odasında futbolcularına attığı tokat görüldü. Görüntüleri izleyen kullanıcılar ise duruma büyük tepki gösterdi.
Soyunma Odasında Genç Futbolcuları Tokatlayıp Küfür Etti!

Sosyal meyda ortaya çıkan görüntüler izleyenleri isyan ettirdi. Kayseri Meysuspor Kulübü’nün bir maçta devre arası soyunma odasında çekilen görüntüler Türkiye’de sporun geldiği noktayı bir kez daha gözler önüne serdi.

Futbolcularını Döven Antrenör Halit Kurt

Görüntülerde Kayseri Meysuspor’un 3-1 geride olduğu maçta antrenör Halil Kurt soyunma odasına girdiği, oyuncuları tokatladığı ve “Gebertirim lan sizi. Anasını s…..m ib..leri. Senin oynadığın topun da a…a koyarım, hepinizin de ağzını yüzünü s….m. Ne lan bu rezalet?” ifadelerini kullandığı görüldü.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Halil Kurt yaptığı açıklamada “Pişman değilim. Bütün oyuncularım benim çocuğum gibi. Severim de döverim de” dedi.

TFF ise olayla ilgili soruşturma başlattığını duyurup “Daha önce yaşanan olayla ilgili, asla tasvip edilmeyecek görüntüler doğrultusunda olay tarihinde Kayseri Meysu Spor teknik sorumlusu olan Halit Kurt isimli şahıs hakkında gerekli disiplin ve yasal işlemler başlatılmıştır” açıklamasını yaptı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.