Haber Global Kimin, Ne Kadar Kazanıyor?

Televizyon haberciliğinde adından sıkça söz ettiren Haber Global şirketi kime ait, sahibi ne kadar kazanıyor, sahibi kim? Bütün bu sorularınızın cevaplarını içeriğimizde bulabileceksiniz.
Haber Global Kimin, Ne Kadar Kazanıyor?

Haber Global Sahibi Kim?

TR24 adıyla yayına başlayan kanal, RTÜRK'ten izin alarak kanal ismini değiştirdi ve Haber Global olarak karşımıza çıktı. Televizyon haberciliğine yeni bir soluk getiren Global Media Group Prodüksiyon Televizyon Yatırımcılık A.Ş. şirketinin sahibi Azeri iş adamı Elnur Abdullayev'dir.

Haber Global Kimin


Elnur Abdullayev Kimdir?

16 Şubat 1986 doğumlu olan Azeri kökenli iş insanı Elnur Abdullayev, Global Medya Group A.Ş'ye ait Haber Global'in sahibi ve yönetim kurulu başkanıdır. İlk olarak Azerbeycan'da faaliyetlerini gösteren Abdullayev daha sonra Türkiye'de de yatırım yaparak ismini ülkemize de duyurmuştur. İstanbul'da kurmuş oldukları Haber Global şirketi kısa süre içerisinde büyük işler başararak adını herkese duyurmuştur. 

Haber Global'in şu an CEO'su Mammad Gulmammadov, genel yayın yönetmesi Tuba Atav, Haber Koordinatörü ise Serdar Akdoğar'dır. 

Haber Global Kimin


Elnur Abdullayev Nereli?

Elnur Abdullayev, Azerbeycan'ın başkenti Bakü'de dünyaya gelmiştir. 16 Şubat 1986 yılında doğan Abdullayev aslen Azerbaycan'lıdır. 

Haber Global Kimin


Elnur Abdullayev Kaç Yaşında?

Azerbaycan'da kurduğu şirketini genişleterek Türkiye'de de adını duyuran başarılı iş adamı Elnur Abdullayev 34 yaşındadır. 

Haber Global Kimin


Elnur Aldullyev Ne Kadar Kazanıyor?

Elnur Abdullayev aslında bir bürokrat olmasına rağmen, devlet görevleri sonrasında Azerbeycan milli petrol şirketi Socar'ın acenteliğiyle sermaye sahibi olmuştur. Daha sonra Abdullayev Türkiye'de Haber Global'i kurmuştur. Socar'ın Türkiye'de bulunan yatırımları "yirmi milyar doları" geçmekte fakat Elnur Abdullayev'in servetinin ne kadar olduğu bilinmemektedir. 

Haber Global Kimin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.