Düğünde Geline Tokat Attı, Tüm Katılanlar Alkışladı! Akılalmaz Olay…

Sosyal medyada yayılan bir görüntüde, bir düğün töreni sırasında damadın geline tokat attığı görüldü. Atılan tokatla birlikte düğüne katılanların alkışlaması sosyal medyada büyük tepki topladı.
Düğünde Geline Tokat Attı, Tüm Katılanlar Alkışladı! Akılalmaz Olay…

Düğün Günü Geline Tokat Attı, Akrabalar Alkışladı!

Sosyal medyada ortaya çıkan videoda düğün töreni sırasında damat gelinin duvağını açtıktan sonra tokat attı. Düğüne katılan akrabaların ve yakınların durumu alkışlaması büyük tepki topladı.

Sosyal medyada yayılan bir düğün videosu izleyenleri şoka uğrattı. Bir düğün töreni sırasında kaydedilen görüntüler büyük tepki topladı.

Düğünde Geline Tokat Attı Akrabaları Alkışladı

Kaydedilen görüntülerde düğün töreni görüntülerinde damat önce gelinin duvağını açtı. Görüntüleri izleyenler öpeceğini beklerken damat geline bir anda tokat attı. Tokadın ardından, düğüne katılan akrabalar ve yakınlar büyük bir alkış tutarken, gelinin gülümsemesi dikkat çekti.

Görüntüleri izleyen kullanıcılar şoke olurken, bazı kullanıcılar bunun bir adet olduğunu dile getirdi. Video sosyal medyada birçok tepki topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum