19 Yaşındaki Kızını Boğmaya Çalıştı! İşkenceci Baba Kameraya Yansıdı!

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde, bir kişinin genç bir kıza işkence ettiği video kan dondurdu. Genç kız için sosyal medyadan yardım kampanyası düzeltilirken cani adamın gözaltına alındığı ifade edildi.
19 Yaşındaki Kızını Boğmaya Çalıştı! İşkenceci Baba Kameraya Yansıdı!

Sosyal medyada bir Twitter kullanıcısının yayınladığı görüntülerde genç bir kızın üzerinde duran bir adamın, genç kızı boğmaya çalıştığı görüldü. Kız çığlıklar içerisinde sitem ederken bu anlar izleyenlerin kanını dondurdu.

Olay paylaşan Twitter kullanıcısı olayın Taksim Tarlabaşı’nda gerçekleştiğini, genç kızın 19 yaşında olduğunu ve ona işkence edenin ise öz babası olduğunu iddia etti. Kızın annesinin ise yatalak olduğunu belirten kullanıcı görüntüleri annenin çektiğini belirtti. Kullanıcı elinde resmi evraklar olduğunu ifade etti.

Haluk Levent: Daha Kötü Davranışlar Var!

Babası öz Kızına İşkence Uyguladı

Bu andan itibaren sosyal medyada hızla yayılan videodaki babaya tepkiler çığ gibi büyüdü. Birçok avukatın olaya dahil olmasının ardından yaptığı yardımlarla bilinen Haluk Levent, genç kıza ulaştıklarını ifade ederek “Kızımıza ulaştık.. Maalesef baba tarafından Tuğba’ya daha kötü davranışlar söz konusu” sözlerini kullandı.

Bakan Selçuk: Olayı Yakından Takip Edeceğiz!

Babası öz Kızına İşkence Uyguladı

Konuyla ilişkili TC. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk “Tuğba kızımızın şiddete maruz kaldığı görüntüler hepimizi derinden sarstı. Şiddet kimden ve nereden gelirse gelsin asla kabul edilemez. Bakanlık olarak Tuğba kızımız ile iletişim halindeyiz. Sosyal inceleme süreci devam etmekte. Olayın hukuki boyutunu yakından takip edeceğiz” dedi

Vicdansız Baba Gözaltında!

Babası öz Kızına İşkence Uyguladı

Öte yandan sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Savcılık konuyla alakalı soruşturma başlatırken, işkenceci baba gözaltına alındı.

"İlk Önce Kendisi Vurdu!"

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alınan baba Muzaffer A., ilk önce kızının kendisine vurduğunu bunu hazmedemediğini kendisini kaybederek kızını dövmeye devam ettiğini söylediği öğrenildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği'nde ki ifadesi tamamlanan Muzaffer A. adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.