Ayı Kaçırdı, Bir Ay Onunla Yaşadı! Son Hali Görenleri Şoka Uğrattı!

Rusya’da ortadan kaybolan adamın ayının elinde olduğu ortaya çıktı. Kurtarılan adamın mumyaya benzer görüntüleri ise izlenme rekorları kırdı.
Ayı Kaçırdı, Bir Ay Onunla Yaşadı! Son Hali Görenleri Şoka Uğrattı!

Rusya’da tüm zamanların en ilginç olaylarından biri yaşandı. Olayın kahramanı ise sadece Alexander olarak anıldı.

Alexander isimli adamın ailesi kayıp ilanında bulundu. Tüm aramalara rağmen Alexander bulunamadı.

Ayının Saldırısına Uğrayan Adam Alexander

Olaydan bağımsız olarak bir grup avcı, ormana ren geyiği avlamaya çıkmışken, köpekler garip hareketler sergilemeye başladı. Bir mağaraya giren av köpekleri birden değişik bir şekilde havlamaya başladı.

Mağaraya giren avcılar ise gördüklerine inanamadı. Yerden hayvan kemikleri bulan avcılar bir de insan görünce şoke oldu. Gördükleri adam mumyaya benziyor ve bilincini kaybetmiş bir şekilde yatıyordu. Önce güvenliği sağlayan avcılar ardından adamı oradan çıkartıp hastaneye götürdü.

Ayının Saldırısına Uğrayan Adam Alexander

Ayı ininde bir ay sonra bulunan adamın kayıp Alexander olduğu ortaya çıktı. Vücudunun her yerinde ağır yaraları bulunan Alexander’ın bir de omurgasının kırık olduğu ortaya çıktı.

Görünümüyle mumyaya benzemiş olan Alexander, kendine geldiğinde sadece adını hatırlayabildi. Kollarını hareket ettirebilen adamın çok zayıflamış olduğu görüldü.

Ayının Saldırısına Uğrayan Adam Alexander

Kendine geldikten sonra olayla ilgili konuşan Alexander idrarını içerek hayatta kaldığını ifade etti. Aynı zamanda ayının kendisine saldırdığını ancak daha sonra yemek için bıraktığını ifade etti. Ayıların büyük yemeklerini daha sonra yemek için sakladığı biliniyor.

Doktorlar, Alexander’ın vücudundaki yaralar ile hayatta kalmasını mucize olarak belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.