Gürkan Günal Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Ayhan Hanım isimli film ile geçen Gürkan Günal, 4 Kadım 1994’te dünyaya geldi.
Gürkan Günal Kimdir

Gürkan Günal Biyografisi

Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro üzerin eğitim aldı. Mezun olduktan sonra pek çok dizi ve filmde yer aldı. Kamera karşısına ise ilk kez Ayhan Hanım isimli film ile geçen Gürkan Günal, ardından oyunculuk çalışmalarına devam etti. 

gurkan-gunal3.jpeg

2014’te yayınlanan Ayhan Hanım isimli filmde Levidi karakterini canlandırdı. 80’li yılları anlatan dönem filmi, bir annenin çocukları için yaptıklarını ve yapabileceklerini anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Vahide Perçin, Gürkan Günal ve Selçuk Yöntem yer aldı. Genç oyuncu ardından Hıyanet Sarmalı isimli dizide Ferhat karakterini canlandırdı. Dizi, küçük kendi halinde bir aileleri olan üç kardeşin, bir anda ayrı kalmalarını ve yıllar sonra yeniden bir araya gelmek için uğraşmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gülçin Hatıhan, Emre Taşkıran, Cem Uçan ve Ali Başar yer aldı.

 

Gürkan Günal daha sonra Yetim Gönüller isimli dizide Kerem Aydın karakterini canlandırdı. Dizi, kimsesiz bir kız olan Asya’nı yolunun üsteğmen Kerem'le kesişmesini ve sonrasında yaşanan olanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Yağmur Ün, Gürkan Günal, Semanur Uçar ve İstemihan Tuna yer aldı. 2015’te ise Modern Habil ile Kabil isimli dizide Musa karakterini canlandırdı. Dizi, kasabanı en güzel kızına aşık olan iki yakın dostun birbirlerine düşmelerini yaşanılan felaketleri anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gürkan Günal, Sercan Dede, Merve Çeltek, Yağmur Yılmaz yer aldı. 

gurkan-gunal4.jpg

 

Gürkan Günal, yönetmenliğini Fulya Yavuzoğlu’nun yaptığı dünyaca ünlü aşk filmi “ Aşk ve Gurur” adlı filmin yerli uyarlaması olan Kırlangıç Fırtınası televizyon dizisinde Cengiz rolünü canlandırdı.

 

Gürkan Günal'ın Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Kırlangıç Fırtınası- 2017
  • Modern Habil Kabil-2015
  • Bizim Batman -2015
  • Yetim Gönüller -2014
  • The Mirror -2014
  • Hıyanet Sarmalı -2014
  • Ayhan Hanım -2014

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.