Gürbey İleri Kimdir

Arka Sıradakiler isimli dizi ile dikkatleri üzerine çeken Gürbey İleri, 13 Şubat 1988’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Gürbey İleri Kimdir

Gürbey İleri Biyografisi

Beykent Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi alan Gürbey İleri, mezun olduktan sonra Arka Sıradakiler isimli dizide rol aldı. Kemal isimli idealist bir öğretmen sorunlarla dolu bir liseye atanır ve sorunlar engellemeye çalışır.Kemal öğretmenin öğrencileri ve okul dışında yer alan kötülüklerle olan mücadelesini anlatan dizinin başrollerinde Bülent Emin Yarar, Sinem Öztürk, Bülent Çetinaslan, Fırat Çöloğlu ve Barış Atay yer aldı.

2008’de ise Ayakta Kal isimli filmde rol aldı. Film, devlet okulunda okuyan öğrenciler ile özel okul öğrencilerinin bitmek bilmeyen kavgalarını ve kaçamak aşklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Mehmet Aslan, Sinem Kobal, Irmak Ünal, Ercü Turan ve Irmak Ünal yer aldı. Daha sonra ise Kalbim Seni Seçti isimli dizide Kaan karakterini canlandırdı. Yıllar önce oğulları kaybolduktan sonra Handan ve Ömer ayrılırlar. Ömer başka biriyle evlenir ve Handan’ın ayrılmadan önce hamile olduğunu bilmez. Yıllar sonra bir şekilde karşılaşan ikili hem geçmişin acısını hemde aşklarını hatırlarlar. Dizinin başrollerinde ise Sermiyan Midyat, Ebru Cündübeyoğlu, İdil Fırat, Gürbey İleri ve Ozan Osmanpaşaoğlu yer aldı.

2011’de yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Şehzade Mehmet karakterini canlandırdı. Dizi Kanuni Sultan Süleyman dönemini anlatıyor. 2014’de ise Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide rol aldı. Dizide, çocukları olmayan Kahraman ve Defne gizlice taşıyıcı anne bulurlar ve onunla birlikte aynı evde yaşmaya başlarlar fakat her şey düşündükleri gibi gitmez. Dizinin başrollerinde Hatice Şendil, Özcan Deniz ve Begüm Kütük Yaşaroğlu yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler : 

  • Yasak-2015
  • Kaderimin Yazıldığı Gün-2014-2015
  • Yasak- 2014
  • Muhteşem Yüzyıl- 2012-2013
  • Kalbim Seni Seçti, 2011 (Kaan)
  • Arka Sıradakiler, 2007-2012 (Kerem)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.