Güneş Sayın Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Son Ders: Aşk ve Üniversite isimli film ile geçen Güneş Sayın, 19 Haziran 1984'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Güneş Sayın Kimdir

Güneş Sayın Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Güneş Sayın, lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Eğitimleri bittikten sonra kamera karşısına ilk kez Son Ders: Aşk ve Üniversite isimli filmde canlandırdığı Perihan karakteri ile geçti. Günümüzde ise Yeşildeniz isimli dizi ile geçti. 

 

gunes3.jpg

 

2011'de Bizim Büyük Çaresizliğimiz isimli filmde Nihan karakterini canlandırdı. Film, anne ve babasının ölümünden sonra abisinin en yakın iki arkadaşının yanında kalmaya başlayan Nihan isimli genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Fatih Al, İlker Aksum ve Güneş Saygın yer aldı. Güneş Sayın 2013'te Bir Aşk Hikayesi isimli dizide Emine karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar sonra gerçek ailesini bulan genç bir adamın, aşkı ve ailesi arasında kalmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez yer aldı. 

 

gunes4.jpg

 

Güneş Sayın daha sonra ise Üç Arkadaş isimli dizide rol aldı. Dizi, gözleri görmeyen bir genç kız için istemediği bir kadınla birlikte olan Murat isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Leyla Feray, Hakan Yılmaz, Anıl İlter, Burak Hakkı ve Bülent Seyran yer aldı. 2015'te Yeşil Deniz isimli dizide Sibel karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir Ege kasabasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burak Serdar Şenal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Yeşil Deniz -2014
  • Üç Arkadaş- 2014
  •  Bir Aşk Hikayesi -2013
  •  Kurtuluş Son Durak- 2011
  •  Bizim Büyük Çaresizliğimiz-2011
  •  Kalp Ağrısı -2010
  •  Kalpsiz Adam-2008
  •  Son Ders: Aşk ve Üniversite -2007

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum