Güneş Giremeyen Eve “Lucy” Girer

Güneş almayan ya da yeterli derecede alamayan evlerinizi aydınlatabileceğiniz güneş enerjili proje geliştirildi.
Güneş Giremeyen Eve “Lucy” Girer

Son yıllarda iyice artan güneş enerjili projelere bir yenisi daha eklendi. Yenilenebilir enerji kapsamında güneşten daha çok yararlanmayı hedefleyen bu proje güneş almayan ya da yeterli derecede alamayan evler için büyük bir çözüm olacak. Lucy olarak adlandırılan bu proje ile güneş almayan evlerde yaşanan rutubetlenmenin son bulması hedefleniyor. Böylece daha ferah ve daha sağlıklı bir yaşam yeri yaratılacak.

lucy-003.jpg

Tek Bir Hareketle Evinizi Aydınlatın

Güneşi evinize getiren Lucy projesi, teknolojik ürünler arasında iyice yaygınlaşmaya başlayan akıllı teknoloji ile üretildi. Akıllı ayna olarak adlandırılan Lucy, tek bir hareketinizle güneşi evinize taşıyor. Güneş enerjisi ile çalışan Lucy’i güneşin odanızın hangi duvarını aydınlatmasını istiyorsanız ona göre camın önünde bir yere koymanız yeterli. Özel bir tasarımla hazırlanan akıllı ayna Lucy, 250 metre karelik alandan daha fazla alanı aydınlatabilecek kadar ışık veriyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum