Günay Musayeva Kimdir

Kamera karşına ilk kez Ezel isimli dizi ile geçen Günay Musayeva, 7 Şubat 1986'da Azerbaycan'da dünyaya geldi.
Günay Musayeva Kimdir

Günay Museyeva Biyografisi

Azebaycan'da dünyaya gelen Günay Museyeva, lise eğitiminden sonra Bakü Devlet Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema üzerine eğitim aldı. Lisans eğitiminden sonra yüksek lisansını tamamladı. Ardından katıldığı güzellik yarışmasında Azerbaycan güzeli seçildi. Daha sonra katıldığı Best Model of The World yarışmasında ikinci oldu. 29 Ağustos 2011'de oyuncu Tolga Karel ile hayatını birleştirdi. Bir çocuğunun olduğu evliliği 29 Ağustos 2015'te sona erdirdi. 

tolga-karel.jpg

2010'da Ezel isimli dizide yer aldı. Dizi, sevdiği kadın ve en yakın arkadaşı tarafından ihanete uğrayan bir adamın geçmişin intikamını almak için geri dönmesini ve sonrasından yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay ve Sedef Avcı yer aldı. Ardından 2012'de Mahmut ile Meryem isimli filmde yer aldı. Film, birbirlerine aşık olan iki gencin tüm zorluklar içinde yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Aras Bulut İynemli ve Eva Dedova yer aldı. 

 

2014'te ise Beyaz Karanfil isimli dizide Derya karakterini canlandırdı. Dizi, akrabalarının ihanetine uğrayan bir adamın yıllar sonra intikamını almak için geri dönmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kenan Çoban, Çağlar Ertuğrul, Hakan Boyav ve Oya Unustası yer aldı. Kod Adı: K.O.Z isimli filmde Mit Ajanı Zeynep karakterini canlandırdı. Film, 17-25 Aralık operasyonlarını ve Gezi Olaylarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Hazım Körmükçü, Tolga Karel, Hakan Ural, İskender Bağcılar ve Turgay Tanülkü yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Kod Adı K.O.Z.-2014
  • Beyaz Karanfil -2014
  • Mahmut İle Meryem -2012
  • Ezel-2010

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.