Gümüşhane' nin En iyi Otelleri

Gümüşhane' ye yolunuz düşerse Gümüşhane' nin tarihi konakları ve otellerinde keyifle konaklayabilirsiniz.
Gümüşhane' nin En iyi Otelleri

The Meydan Otel Kelkit

The Meydan Otel, Gümüşhane Kelkit’ te bulunmaktadır. Otelde 22 oda bulunmaktadır. Terasında Gümüşhane manzarasını keyifle izleyebilirsiniz. The Meydan Otel Kelkit Erzincan Havaalanına 47 km uzaklıkta yer almaktadır.

 

gumushanenin-en-iyi-otelleri.jpgAdres: Milli Egemenlik Meydani Aydin Doğan Caddesi No:104/B Kelkit / Gümüşhane

Tel: (0456) 317 37 27

 

Fidan Park Otel

Fidan Park Otel, Kelkit ilçesinde yer almaktadır. 24 odalı bu otel modern konaklama modeline sahiptir. Otel odalarında misafirlerin ihtiyacını karşılayacak her eşya bulunmaktadır. Otel restoranında Karadeniz yöresine ait kahvaltı sunulmaktadır. 

 

gumushanenin-en-iyi-otelleri-002.jpgAdres: Aydın Doğan Cad. Kelkit / Gümüşhane

Tel: (0456) 317 1200

 

Çimenler Otel

Çimenler Otel, şehir merkezinde bulunmaktadır. Otel odaları konforlu ve rahat bir yapıya sahiptir. Otelde Türk hamamı, spa merkezi ve sauna imkanları bulunmaktadır. Otel restoranında yöresel yemekler ve kahvaltı servis edilmektedir. Ayrıca Osmanlı Mutfağının lezzetli yemeklerini de tatma imkanı bulabilirsiniz.

 

gumushanenin-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi No:4 Merkez / Gümüşhane

Tel: (0456) 213 3333

 

Gümüş Otel

Gümüşhane merkezde bulunan Gümüş Otel, 37 odaya sahiptir. Otel odalarında misafirlerin ihtiyacını karşılayacak her imkan sağlanmaktadır. Gümüş Otel, Gümüşhane Otogarına 750 metre uzaklıktadır. Oteli restoranında keyifli yemekler yiyebilirsiniz.

 

gumushanenin-en-iyi-otelleri-004.jpgAdres: Cumhuriyet Cad. No:3 Merkez/Gümüşhane

Tel: (0456) 213 1574

 

Özdenoğlu Konağı

19. yüzyılda yapılan konak, üç kat olarak inşa edilmiştir. Gümüşhane’ nin önemli tarihi eserleri arasında yer almaktadır. Mimarisi ile dikkat çeken bu konak tarihe yolculuk ettiren bir eserdir. Özdenoğlu Konağı’nın restoranında servis edilen yöresel lezzetler ile keyifli kahvaltılar ve yemekler yiyebilirsiniz.

 

gumushanenin-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Karşıyaka Mah. Vadi Sok. No: 1 Gümüşhane

Tel: (0456) 213 69 19

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.