Gülsim Ali İlhan Kimdir? Gülsim Ali İlhan Kaç Yaşında ve Sevgilisi Hakkında Bilgi

Oynadığı dizilerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Gülsim Ali İlhan'ın kim olduğu merak ediliyor. İşte Gülsim Ali İlhan kimdir ve Gülsim Ali İlhan kaç yaşında? gibi soruların yanıtı.
Gülsim Ali İlhan Kimdir? Gülsim Ali İlhan Kaç Yaşında ve Sevgilisi Hakkında Bilgi

Türkiye'de en çok izlenen diziler arasında yer alan Gönül Dağı isimli dizide rol alan Gülsim Ali İlhan, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bu içeriğimizde sizler için Gülsim Ali İlhan'ın biyografisini hazırladık. İşte Gülsim Ali İlhan Kimdir? ve Gülsim Ali İlhan hakkında bilgiler.


Gülsim Ali İlhan Kimdir?

Gülsim Ali İlhan Kimdir

18 Şubat 1992 tarihinde Bulgaristan’ın Rusçuk şehrinde dünyaya gelen Gülsim İlhan Ali, Bulgaristan’da Super Model yarışmasına katılarak Ford Modeli olmayı başardı. Burada doğup büyüyen Gülsim Ali İlhan, Türkçe ve Bulgarca dışında, İngilizce ve Japonca dillerini konuşabilmektedir.

İlerleyen yıllarda Türkiye’ye gelen Gülsim Ali İlhan, ekrana 2012 yılında ilk kez Son Yaz Balkanlar dizisinde konuk oyuncu olarak çıktı. Daha sonra Son Çıkış dizişinse Ege ismiyle yardımcı oyuncu oldu. 2016 yılında Seddülbahir 32 Saat, Hanım Köylü ve Diriliş Ertuğrul isimli dizilerde rol alan Gülsim Ali İlhan, Yüzleşme ve Payitaht Abdülhamid dizilerinden sonra ekranlara Gönül Dağı ile geldi. Dilek karakteriyle başrol oynayan güzel oyuncunun başarısı dikkat çekiyor.


Gülsim Ali İlhan Kaç Yaşında?

Gülsim Ali İlhan Kaç Yaşında

1992 yılında Bulgaristan’da doğan Gülsim Ali İlhan, 29 yaşındadır. Genç yaştan itibaren ekranlara çıkan Gülsim Ali, her geçen yıl performansını ikiye katlayarak başarılı işlere imza atmayı başarmış durumda. Gülsim Ali İlhan instagram hesabı üzerinden 1,5 milyon takipçiye sahiptir.


Gülsim Ali İlhan Sevgilisi

Gülsim Ali İlhan Sevgilisi

Birçok film, dizi ve tv programıyla seyirci karşısına gelen Durul Bazen ile sevgili olan Gülsim Ali, aradaki yaş farkını verdiği bir röportajda umursamadığını dile getirmiştir. Bu ikilinin arasında tam 22 yaş bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.