Gülşen Dinçer Kimdir

2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother Türkiye ‘’ isimli programa katılan Gülşen Dinçer, 1989 yılında Malatya’da doğdu.
Gülşen Dinçer Kimdir

Gülşen Dinçer’in Biyografisi

Gülşen Dinçer, Malatya’da doğdu ve sonraki yıllarda hayatını devam ettirdiği şehir olan Antalya’ya taşındı. Yaşantısını Antalya’da devam ettiren Dinçer, farklı bir karar alarak bir yarışma programına katılma kararı aldı. Yarışmanın öncesinde kendisi hakkında bilgiler veren Dinçer, çok konuştuğu için arkadaşları tarafından “Corcorella” lakabı takıldığını söyledi.

Ev işlerinden ve yemek yapmaktan hiç anlamadığını açıkladı. Hayatının en büyük korkularından birisi ise eskiden sahip olduğu 23 kiloyu tekrar geri almasıdır.

Gülşen Dinçer, 2015 yılında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Big Brother ‘’ isimli yarışmaya katıldı. 100 gün sürmesi planlanan yarışmada 8 erkek ve 8 kadın yer almaktadır. Programın sunuculuğunu ise Asuman Krause yapmaktadır.

Gülşen Dinçer, @corcorella kullanıcı adına sahip Instagram hesabı ile takipçilerine paylaşımlarda bulunmaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.