Gülşah Şahin Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Memleket Hikayeleri isimli dizi ile geçen Gülşah Şahin, 6 Ekim 1982’de Diyarbakır’da dünyaya geldi.
Gülşah Şahin Kimdir

Gülşah Şahin Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Kocaeli Üniversitesi’nde çalışma ekonomisi üzerine eğitim aldı. Daha sonra ise oyunculuk ve spikerlik üzerine eğitimler aldı. Ardından çeşitli dizi ve filmlerde yer almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Memleket Hikayeleri isimli dizi ile geçti. Daha sonra ise çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı.

2006’da Yeşeren Düşler isimli dizide Elif karakterini canlandırdı. Kardeşini yanlışlıkla vuran Abdi isimli bir genç suçu Yusuf isimli bir çocuğa atar ve Yusuf köyden uzaklaştırılır. Yıllar sonra köyüne öğretmen olarak dönen Yusuf, eski defterlerin açılmasına neden olur. Dizinin başrollerinde ise Bilgehan Birincioğlu, Gülşah Şahin, Ali Başar, Nilüfer Aydan ve Emin Gürsoy yer aldı. 2008’de ise Dinle Neyden isimli filmde rol aldı. Film, Osmanlı Devleti’nin Fransa ile savaşmasına engel olmak isteyen bir avuç insanın ve küçük dünyalarında yaşanan iki gencin yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Ahu Türkpençe, Alican Yücesoy, Burhan Öçal, Lale Mansur ve Emin Olcay yer aldı.

2011’de ise Canan isimli dizide Nalan karakterini canlandırdı. Dizinin başrollerinde ise Gamze Özçelik, Fatih Sönmez, Erdinç Gülener, Mehmet Atay ve Şemsi İnkaya yer aldı. Aynı sene Ve İnsan Aldandı isimli dizide rol aldı. Dizi, şeytan ve insanın mücadelesini küçük hikayelerle anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Akın Erozan ve Cem Uras yer aldı. 2013’te ise Tozlu Yollar isimli dizide rol aldı. Dizi, abisiyle arası bozulduktan sonra intikam almak için yengesinin ayartan bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Burcu Kara, Nihat Alptuğ Altınkaya, Seda Akman, Pamir Pekin ve Selda Alkor yer aldı.

Gülşah Şahin 2014’te Düşler ve Umutlar isimli dizide rol aldı. Dizi, hayat karşısında tek başına mücadele veren Yusuf isimli bir çocuğun yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Berkehan Tüter, Mustafa Uğurlu, Onur Öztürk, Zeynep Gülmez ve Gülşah Şahin yer aldı. Daha sonra ise Hıyanet Sarmalı isimli dizide rol aldı. Dizi, kendi hallerinde yaşadıkları hayatları bir hırs uğruna parçalanan bir ailenin yaşadığı dramı anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ali Başar, Cem Uçan, Emre Taşkıran ve Aleyna Yıldız yer aldı. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.