Gülnihal Candan Kimdir

2016 yılında ekranlara gelecek olan Survivor 2016 programının yarışmacılarından Gülnihal Candan, 1995 yılında Mersin’de doğdu.
Gülnihal Candan Kimdir

Gülnihal Candan’ın Biyografisi

Gülnihal Candan, eğitimine ilk olarak Mersin’de başladı. Klasik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a taşındı. Candan, lisans eğitimini İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde almaya devam etmektedir.

Üniversiteye yeni başladığı dönemde giyimi ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekerek yarışma programlarından teklifler aldı. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” yarışmasına konuk olarak katıldı ve yapılan oylama sonucunda jüriden 3 evet oyu alarak gerçek yarışmacı statüsüne girdi. Aynı isme sahip programın ikinci sezonunda da ekranlarda yer aldı.

2015 yılında Acun Ilıcalı’nın TV8'i satın almasıyla beraber hem programın kanalı hem de ismi değişikliğe gitti. İşte Benim Stilim ismini alan yarışmaya Gülnihal Candan tekrardan katıldı. Yarışmanın ilk eleme gecesinde Maria Surina’ya elendi.

Yarışmanın sunuculuğunu Öykü Serter gerçekleştirirken, jüri üyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez yaptı.

gülnihal candan iste benim stilim

Gülnihal Candan, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayacak olan, sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı Survivor 2016 yarışmasına katılacak.

Yarışma içerisinde Gönüllüler takımında yer alacak olan Candan’a, Aylin Şallı, Damla Can, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç, İbrahim Giydirir, Semih Öztürk, Serkay Tütüncü ve Zafer Mete eşlik edecek.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.