Gülizar Biçer Karaca Kimdir? & Hakkında Bilgi

25. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili olan Gülizar Biçer Karaca, 1970 yılında Denizli’de doğmuştur. Bu içeriğimizde Gülizar Biçer Karaca hakkında bilmek isteyeceklerinizi bir araya getirdik.
Gülizar Biçer Karaca Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gülizar Biçer Karaca Biyografisi

Gülizar Biçer Karaca 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

gulizar-bicer-karaca-biyografisi.jpg


Gülizar Biçer Karaca’nın Eğitim ve Çalışma Hayatı

Denizli’de doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Akkız'dır. 1989 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra serbest avukatlıkla birlikte SHP'de siyasete başladı. 1990'da CHP Gençlik kollarında görev yaptı. 1999-2004 yılları arasında CHP'den Kınıklı Belediye Meclis üyeliği yaptı. Denizli Barosu Genel Sekreterliği yapan Karaca, Aile içi Şiddetin önlenmesi, Medeni Kanun ve Kadın Hakları konularında çalışmalar yaptı, 2005'te Atatürkçü Düşünce Derneği Denizi Şubesi Başkanlığına getirildi. 25. Dönem Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili olarak giren Gülizar Biçer Karaca,  26. Dönemde yapılan seçimlerde meclise girememiştir. Karaca, evli ve bir çocuk annesidir.

gulizar-bicer-karaca’nin-egitim-ve-calisma-hayati-001.jpg

Önerilen İçerik;

 CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.