Gülçin Timur Kimdir? & Hakkında Bilgi

1988 yılında Hatay'da doğan Gülçin Timur, CHP'nin Kırıkhan gençlik ve kadın kollarına üye olması ile siyasete atılmıştır. Bu içeriğimizde Gülçin Timur hakkında tüm merak edilenleri bir araya getirdik.
Gülçin Timur Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gülçin Timur Biyografisi

Gülçin Timur, 1988 yılında Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde doğmuş ve lise eğitimini Kırıkhan'da tamamlamıştır. Yedi yıl bir eczanede çalıştıktan sonra evlenmiş olan Timur, bir çocuk annesidir.


Gülçin Timur'un Siyasete Girişi

Gülçin Timur'un siyaset hayatına atılışı 2010 yılında CHP'nin Kırıkhan gençlik ve kadın kollarına üye olması ile başlamıştır. Gülçin Timur, toplumsal faaliyetlerde bulunmak ve kadınlara yönelik yapılan toplumsal baskının önünde durmak için kadın dayanışması yönünde çalışmalar yapmıştır. Gençlik ve kadın kolları üyelik döneminde, Hatay'ın ilçeleri ve köylerinde, çevre, kadın, çocuk ve Hatay'ın gelişmelerine katkıda bulunmak için üyelerle birlikte başarılı çalışmalarda bulunmuştur. Birçok referanduma katılan Timur, kimsesiz çocuklar ve huzurevlerine yardım faaliyetlerinde bulunmuştur.


Gülçin Timur'un Cumhuriyet Halk Partisindeki Yeri

Gülçin Timur, Cumhuriyet Halk Partisinin başarılı çalışmalarına katkı sağlamak için faaliyetlerde bulunmuştur. Timur, organ bağışı, nakil ve sağlık yararına olan gelişmeler adına etkinliklere katılmış, bu etkinliklerde bir dizi yararlı çalışmalar yapmıştır. Timur'un bu başarılı, merhametli ve özverili çalışmaları Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatının gözünden kaçmamış ve 36. Adalet ve Cesaret Kurultayı’nda Hatay'dan Parti Meclisine seçilmiştir.


Gülçin Timur'un Faaliyetleri

2010 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik ve Kadın Kollarına üye olarak, partinin tüm faaliyetlerinde görev almaya başlayan Gülçin Timur, Kırıkhan halkı ile irtibat kurarak Hatay'ın ve Kırıkhan'ın gelişmesi yolunda faaliyetlerde bulunmuştur. 23 Kasım 2016 tarihinde Kırıkhan'lı kadınlar ile bir araya gelerek kadın ve çocuk istismarına hayır kampanyası düzenleyerek, partisinin Atatürkçü kimliğini tüm Kırıkhan halkına açıklamıştır. 2018 yılına değin toplum, kadın, gençlik ve ülke yararına başarılı çalışmalar yapan Gülçin Timur, CHP'nin en genç kadın delegesidir. 5 Şubat 2018 tarihinde yapılan CHP kurultayında 364 oy alarak Hatay'lı tek delege olmuştur.

gulcin-timur-biyografisi.jpeg

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.