Gülay Özcan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakütesi’nden mezun olan Gülay Özcan hakkında tüm bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde sizler için bir araya getirdik. İşte Gülay Özcan'ın biyografisi!
Gülay Özcan Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gülay Özcan Biyografisi

Denizli'de dünyaya gelen ve Buca Atatürk İlköğretim Okulu'nda ilkokul ve ortaokul öğrenimini tamamladıktan sonra, Buca Süper Lisesi'ni bitiren Gülay Özcan, 2009 yılına gelindiğinde Gazi Üniversitesi Hukuk Fakütesi’nden mezun olmuştur. Ankara'da gerçekleştirdiği eğitim hayatı boyunca hukuk ve hukuk dalları arasındaki aktif öğrencilik yaşamı kısa sürede kendisinin avukat olmasını sağlamış ve hukuk yaşamına başlamıştır.


Gülay Özcan Mesleki Yaşamı

Denizli Barosu Yönetim Kurulu tarafından belirlenmiş olan 03.01.2011 gün ve 2011/2 sayılı kararına binaen, Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kurulunca uygun bulunması doğrultusunda avukatlık görevine başlayan Gülay Özcan, belirtilen tarihten beri Denizli Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık görevini ifa etmektedir. Gülay Özcan'ın hukuk yaşamı içerisinde yer aldığı davalar ve duruşmalar Denizli Barosu'na kayıtlı olarak yapılmakta ve avukatlık sicil kaydı üzerinden müvekkil alımı yapmaktadır.


Gülay Özcan Hukuk Bürosu

2009 yılında Gazi Üniversitesi'nden mezun olduktan 2 sene sonra çalışma yaşamına başlayan Gülay Özcan, Özcan Hukuk ve Danışmanlık Bürosu'nu açarak hem kendisi hem de yanında çalışan hukukçu arkadaşları ile beraber serbest avukatlık yapmaktadır. Kendi kurmuş olduğu bürosu üzerinden verdiği hukuksal hizmet Özcan'ın bu alandaki atılımlarından bir tanesi olarak bilinmekle beraber Denizli'de yer alan bu hukuk bürosu mesleki yaşamının devam etmesine olanak sağlar.


Gülay Özcan Siyasi Yaşamı

Hukuk ve mesleki yaşamının yanı sıra siyasi alanda da aktif bir şekilde yer almakta olan Gülay Özcan, MHP Kadın Kolları İl Başkan Yardımcılığı, MHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığı, MHP Denizli İl Yönetim Kurulu Üyeliği, MHP Üst Kurul Delegeliği ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği gibi görevleri üstlenmiştir. MHP teşkilatı içerisindeki aktif kadınlardan bir tanesi olarak bilinmekle beraber 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde parti tarafından 4. sıra adayı olarak gösterilmiştir. 

Önerilen İçerik;

 MHP MYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.