2019 Yılbaşı Programı Hayal Kahvesi Atakent Gül Özgüner Konseri

2019 yılbaşı gecesinde ünlü sanatçı Gül Özgüner Hayal Kahvesi Atakent’de sahne alacak. İşte, Gül Özgüner’in 2019 yılbaşı organizasyonun detayları…
2019 Yılbaşı Programı Hayal Kahvesi Atakent Gül Özgüner Konseri

2019 yılı için sayılı zaman kaldı. Birçok kişinin kafasında " 2019'a girerken yılbaşında İstanbul'da nereye gitsek? ” sorusu bulunuyor. 2019 Yılbaşı Programları olarak İstanbul'da herhangi bir aktivite yapmak isteyen kişiler " ünlü sanatçıların " konserlerine gidip eğlenmek istiyor.

Geçtiğimiz sene yılbaşı gecesinin en eğlenceli ve en çok tercih edilen mekanları arasında" Hayal Kahvesi Atakent " yer aldı. Bu sene de Gül Özgüner’in sahne alacağı 31 Aralık 2018 yılbaşı gecesi eminiz ki yine çok eğlenceli anlara sahne olacak.

Gül Özgüner’in 2019 Yılbaşı gecesinde Hayal Kahvesi Atakent’de sahne alacağı mekanda şimdiden rezervasyon yapılmaya başlandı. İşte Hayal Kahvesi Atakent yılbaşı programı hakkında detaylar…

Hayal Kahvesi Atakent 2019 Yılbaşı Programı

Hayal Kahvesi Atakent bu sene harika bir 2019 yılbaşı organizasyonu düzenliyor.

Türkiye’nin en güzel seslerinden bir tanesi sahip olan ve dinleyenlerin keyifli vakit geçirmesini sağlayacak olan Gül Özgüner’in dışında çeşitli sahne etkinliklerinin de olacağı mekanda şimdiden rezervasyonlar alınmaya başlandı.

Hayal Kahvesi Atakent Telefon Numarası ve Adresi

Adres: Atakent Mahallesi, Atakent Mahallesi Halkalı İkitelli Cd, Arena Park Avm, Z kat no:1, 34307 Küçükçekmece

Telefon: (0212) 495 75 50

Gül Özgüner Hayal Kahvesi Atakent Bilet Fiyatları

NOT: Biletler, Biletix’te yer alan fiyatları göstermektedir. Fiyatların değişme ihtimaline karşı güncel bilgileri biletix sitesinden öğrenebilirsiniz.

  • Yemekli Masa - 255.00 TL
  • Ayakta - 112.00 TL

Önerilen İçerik: 2019 Yılbaşı Programları - Kim Nerede Sahne Alacak?

NeOldu.com / Etkinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.