Guido Carillo Kimdir

Guido Carillo, 25 Mayıs 1991’de Arjantin’in Magdalena kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında forvet pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Guido Carillo Kimdir

Guido Carillo Biyografisi

Guido Carillo’nun Kulüp Kariyeri

Guido Carillo, futbol kariyerine ilk olarak ülkesinin takımlarından biri olan Estudiantes’in alt yapısında başladı. Uzun yıllar burada genç takımlarda oynadıktan sonra 2010 yılında A takıma çıkartıldı. İlk sezonunda takımda sadece 4 maçta yer aldı. 2011-2012 senesinde ise takımda etkili bir performans sergilediği için çok daha fazla forma şansı yakaladı. O sezon toplamda 21 maça çıkıp 2 gol attı. 2013-2014 sezonuna geldiğinde ise kariyerinin en iyi çıkışını yaptı ve sezon boyunca 38 maçta forma giyip 14 kez fileleri havalandırdı.

guido carillo estudiantes

 2015 yılına kadar kaldığı takımda her geçen sezon ismini daha da çok duyurmaya başladı. Zaman zaman performans düşüklüğü yaşasa da transfer dönemlerinin her zaman gözdesi oldu. 2014-2015 sezonun ardından Fransız kulüp Monaco kendisiyle ilgilenmeye başladı. Estudiantes’in Monaco’nun şartlarını kabul etmesiyle beraber Guido Carillo, Monaco’ya transfer oldu.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.