Grundig Vcp 5030 Özellik ve Yorumları - Emiş Gücü & Filtre

Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge'nin özellik ve yorumlarının yer aldığı içeriğimizde modelin emiş gücü, başlık ve bataryası hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Grundig Vcp 5030 Özellik ve Yorumları - Emiş Gücü & Filtre

Artık evinize bir dikey süpürge almak istiyor ve bütçenizi düşünerek hareket ediyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için içeriğimizde fiyatı orta, performansı yüksek seviyede olan bir modeli inceleyeceğiz. Grundig Vcp 5030 3in1, fiyat ve performans karşılaştırmasına göre en iyi modellerden biri. Ürünün özelliklerini, öne çıkan yönlerini ve kullanıcı yorumlarını içeriğimizden okuyarak dikey süpürge konusundaki kararınızı verebilirsiniz.

Grundig Vcp 5030 Özellikleri

Kullanım Süresi45 dk
Şarj Süresi4-6 Saat
Emiş TürüIslak, Kuru
Toz Haznesi0,7 L
Motor Gücü350 W
Ses Seviyesi81 dB
Ağrılık3,5 kg
Emiş Gücü90 W
Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Dik Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig Vcp 5030 İnceleme

Islak kuru süpürgeler arasında yer alan Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge; ev temizliğinin en önemli adımları olan süpürme, yer silme ve toz alma işlemlerini tek başına yapıyor. Yüksek motor gücü, geniş toz haznesi, filtreleri ve performansına göre bütçe dostu fiyatıyla kullanıcısını sevindiriyor. Özellikleriyle en üst seviye dikey süpürgelerle yarışan model, en çok tercih edilen dikey süpürgeler arasında yer alıyor. Hadi, onu bu kadar iyi yapan özelliklerine yakından bakalım.

İşte Grundig Vcp 5030 dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Grundig Vcp 5030 Tasarım ve Kullanışlılık

Grundig Vcp 5030 3in1 Kablosuz Dikey Süpürge, pek çok süpürgede yaşanan ağırlık problemini tasarımıyla çözüyor. Kompakt tasarımlı süpürge, ergonomik sapı sayesinde 3,5 kilo ağırlığını kullanıcıya yansıtmıyor ve temizliği kolay hale getiriyor. Kablolu ve hantal olan süpürgeleri unutturacak bu tasarım, hareket özgürlüğü konusunda da avantaj sağlıyor.

Grundig Vcp 5030 Özellikleri ve Yorumları

Grundig Vcp 5030 Ağırlık ve Gövde Boyutları

Uzunluk260 mm
Genişlik220 mm
Yükseklik1100 mm
Ağırlık3.5 kg

1100 mm'lik gövde uzunluğu bulunan Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge, geniş başlığı ile tek seferde daha fazla alanın temizlenmesine imkan tanıyor. Birçok dikey süpürgede alt ya da en uçta bulunan tutma sapı, Grundig Vcp 5030'da yukarıda yer alıyor. Böylece süpürgeyi eğimli tutmanız kolaylaşıyor ve başlık yüzeyler üzerinde rahatça hareket edebiliyor. Ayrıca ergonomik tutma sapı, süpürgeyi kolay kontrol edebilmenize de imkan tanıyor.

Grundig Vcp 5030 3in1 Filtreleri ve Toz Haznesi

Grundig Vcp 5030 Şarjlı Süpürge'nin filtresi yıkanabilir özelliği ile performans kaybı yaşamadan kullanılabiliyor. Hepa 10 filtre kullanılan model, özellikle alerjik kişiler için uygun hijyeni sağlayabiliyor. Gözle görülmeyen küçük partikülleri yakalayabilen filtre, evinizi alerjenlerden rahatlıkla arındırıyor.

Grundig Vcp 5030 Özellikleri ve Yorumları

Grundig Vcp 5030 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,7 L
Su HaznesiVar
Filtre TürüHepa 10

Geniş evler için ideal olan Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge'nin 0,7 litrelik toz haznesi birçok modeli geride bırakıyor. Geniş hazne, boşaltım yapmadan defalarca temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Tek harekette yerinden çıkan hazne, kolay ve zahmetsizce temizlenebiliyor.

Grundig Vcp 5030 Emiş Gücü ve Pil Ömrü

350 watt'lık motor gücüne sahip olan Grundig Vcp 5030 Dikey Şarjlı Süpürge, 90 W emiş gücü ile toz toplama konusunda oldukça başarılıdır. Halı, parke ve derz aralarındaki tozları tek seferde alır ve ortamda toz bırakmaz. Süpürgenin yeni nesil motor sistemi olan BLDC, birçok modelde bulunan DC motorlara göre daha güçlüdür ve az ses çıkarır. Güçlü süpürge, 81 desibellik seste çalışarak rahatsızlık vermez.

Grundig Vcp 5030 Özellikleri ve Yorumları

Grundig Vcp 5030 Batarya Kapasitesi ve Teknik Özellikleri

Çalışma Süresi45 dk
Şarj Süresi4-6 Saat
BataryaLi-İon
Ses Seviyesi81 dB
Motor Gücü350 W
Emiş Gücü90 W

Grundig Vcp 5030 3in1 Dikey Süpürgede yer alan Li-İon piller, 2000 mAh kapasiteye sahiptir. 4 ile 6 saat arasında tam şarj olan model, batarya göstergesiyle şarj bilgisini kullanıcı ile paylaşır. 2000 mAh kapasiteli batarya, maksimum güçte 9, orta güçte 25, minimum güçte 45 dakika çalışma imkanı sunar.

Grundig Vcp 5030 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Yeni nesil dikey süpürgelerin olmazsa olmazı olan LED ışıklı başlık, Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge'de de yer alır. Bu başlık sayesinde görünmeyen tozlar gözler önüne serilir, loş alanlarda daha detaylı temizlik yapılabilir. Koltuk altları, mobilya arkaları ve köşeler gibi karanlıkta kalan yerler aydınlatılabilir ve daha etkili temizlenebilir.

Grundig Vcp 5030 Özellikleri ve Yorumları

Grundig Vcp 5030 Şarjlı Süpürge'nin ıslak temizlik yapabilme imkanı veren su hazneli başlığında, yer silme bezi yer alır. Haznedeki su, siz temizlik yaptıkça yavaşça beze akar. Islanan bez, yere yapışan ve süpürgeyle alınamayan toz ve kirleri alarak mop görevi görür. Hem süpürme hem silme yapan bu kullanışlı başlık, ahşap ve seramik gibi birçok yüzeyde etkili temizlik sağlar.

Grundig Vcp 5030'un kutu içeriğinde ürünü el süpürgesine dönüştüren toz alma fırçası, mop görevi gören su hazneli yer silme başlığı, kuru temizlik yapabilen LED'li ana başlık, askı standı ve şarj aleti bulunur.

Amazon
Fiyatını Gör
Grundig
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig Vcp 5030 Kullanıcı Yorumları

Grundig Vcp 5030 Özellikleri ve Yorumları

? *** ***: Bu ürün harika bir ürün. Biz Grundig’den aldık. Kargo hızlıydı, paket özenliydi. Ben ilk defa bu yüzden yorum yapıyorum, herkes faydalansın diye. Ben başak burcu titiz bir insanım ama 2 çocuklu sık kirlenen bir ev için bile genel günlük temizlik için ideal. Ortalama 30-40 dk şarjı bitmiyor. Çekim gücü iyi. Temizlik sonrası haznesi çok pratik temizleniyor. Aynı anda sil-süpür özelliği çok iyi. Silme özelliği ahşap zeminden ziyade seramiklerde ıslak zeminde çok iyi. Bir yorumda kırılacak gibi yazıldığını okumuştum toz torbası için ama yere düştüğü halde bir şey olmadı. Şeffaf bir kutu ama sağlam. Evde sık kullanılan alanların sürekli temizlendiği için genel büyük temizlik süresi de uzuyor. Yani haftada 1 yerine 2 -3 haftada 1 büyük süpürgeyi kullanıyoruz artık.

? *** ***: Ürün dün ulaştı elime çok beğendik tam anlamıyla kullanamadık henüz ama değerlendirmelerimize göre şuan ki sorunu yer silme aparatında suyu tek yerden beze uyguluyor o yüzden bezde bir taraf kuru kalırken bir diğer taraf çok ıslanıyor çekim gücü iyi sesi de normal.

? *** ***: Ürün gelir gelmez kullandım çok rahat ve ağır değil, sesi de rahatsız etmiyor, çekim gücü mükemmel iyi ki almışım sağ kolum oldu artık, kargoda hızlı ve paketleme güzeldi teşekkürler.

? *** ***: Aşırı memnunum anneme anneler günü hediyesi almıştım baya mutlu oldu yorumlardan bakıp güvenip almıştık teşekkürler Grundig.

? *** ***: Süper bir ürün çok güzel çekiyor çok pratik diğer sulu süpürgeyle 110 metre evi bir saatte süpürürken bununla 15 dakikada hem süpürüp hem siliyorum sarzida bitmiyor harika diyorum herkese tavsiye ederim kargoda çok hızlıydı emeği geçen herkese teşekkürler.

? *** ***: Ürün gayet kullanışlı, pratik memnun kaldık. Annem ben ve kayınvalideme aldık, benden sonra 2 arkadaşım daha aldı ve bu üründen 5 adet almış olduk ve çok memnunuz.

? *** ***: Elim ayağım oldu çok güzel çekim gücü de gayet iyi çocuklu evler için gerekli bir ürün.

? *** ***: Ürünü alalı tam 1 sene oldu ve bataryası bitmek üzere 10-15 dk anca çalışıyor. Ayrıca tekerliklerin olduğu plastik yerler kırıldı bende bantlayıp öle kullanmaya devam ettim bakalım ne kadar dayanacak.

? *** ***: Düşük hızda bir gırgırdan farksız, yüksek hızdaysa full şarjla sadece 10 dakika çalışıyor. Koltuk temizlemede kullanılan aparatın fırça kılları o kadar yumuşak ki asla tüyleri toplamıyor. Bir gırgır için fazla pahalı. Hiç sevmedim.

? *** ***: Hiç beğenmedim çekiş gücü çok düşük üstelik hiç bir yeri çektirmeden elimle denedim yani kullanmadığım halde iademi kabul etmediler.

? *** ***: Çekim gücü falan çok güzel, elimin altında rahat ,1 yıldız kırdım malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi soyulmama adına...

? *** ***: Kedi köpeği olanlar mutlaka almalı. Hiç tereddüt etmeyin, muhteşem topluyor tozu ve tüyleri. Sadece büyük parça dökülenleri zor alıyor.

? *** ***: Ürünün kablosuz olması çok güzel çekim gücü hızlı yalnız şarjı bana göre biraz az gidiyor

? *** ***: 1 hafta bekledim yorum yapmak için. Makine şu an elim ayağım olmuş durumda. Tek eksiği şarj süresi konusu. İddia edildiği gibi turbo modda değilken kesintisiz 45 dk değil. 20-25 dk anca gidiyor. Fakat günlük temizlik toz/hayvan kılı toparlama için o süre bana yetiyor. Genel bir temizlik yapmak isteseniz ve eviniz büyükse yarıda şarjı biter ve kablolu süpürgeye geçme ihtimaliniz olur. 1 yıldızı buradan kırıyorum.

? *** ***: Şarjı çabuk bitiyor. Günlük kullanım için çekiş gücü yeterli denebilir. Turbo mod güzel ama şarj hemen bitiyor. F/p olarak araştırdığımda en uygun buydu. Kurulum vs çok basit kullanımı çok rahat. Silme aparatının olması büyük avantaj. Şarj sorunu olmasa harika olacaktı

? *** ***: Ürün güzel çekiyor çok hassas görünüyor bence başlığı daha sağlam ve kuvvetli olabilirdi bomboş bir fırça var sadece umarım uzun vadede işimi görür.

? *** ***: Şahane bir süpürge çok pratik çok hafif ve emiş gücü yüksek parasını sonuna kadar hak eden bir ürün.

? *** ***: Çok beğendik! Kullanımı oldukça pratik diğer ürünler gibi çalıştırma tuşuna devamlı basmak gerekmiyor! Tavsiye ederim ve jet hızında gönderim için ekstra teşekkür ederim.

Grundig Vcp 5030 kaç watt?

Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge, 350 watt güçle çalışarak yüksek emiş gücü sağlar. Modları arasında emiş gücü farklı bulunur, minimum modda günlük temizlik yapılabilirken turbo modda büyük parçalı partiküller süpürülebilir. Güç değeri 25.2 Volt olarak ifade edilen model, tek şarjla 45 dakika boyunca çalışabilir.

Grundig Vcp 5030 ne kadar sürede şarj olur?

Grundig Vcp 5030, 4 ile 6 saat arasında şarj olabilir ve şarj göstergesinden batarya durumunu size gösterebilir. Tam dolu bir şarjla düşük modda 45 sakika boyunca çalışabilen model, turbo modunda 9 dakika kullanım süresi sunar. 350 watt motor gücüne sahip süpürgede 2000 mAh kapasiteli Lityum İyon batarya kullanılır.

Grundig Vcp 5030'da HEPA filtre var mı?

Grundig Vcp 5030 Dikey Süpürge'de HEPA10 filtresi yer alır ve bu filtre en küçük partikülleri toplayarak alerjik kişiler için hijyenik bir ortam sağlar. Tozların makineden geçerek tekrar dışarı dağılmasını önler. Üstelik üründeki filtre sistemi yıkanabilir ve böylece her zaman ilk günkü performansını gösterir.

Grundig Vcp 5030 emiş gücü ne kadar?

Grundig Vcp 5030'un emiş gücü motor gücüyle ifade edilebilir. Modelin 350 wattlık motor gücü 90 W emiş gücü yaratır. BLDC motor sistemi, diğer modellere göre daha iyi emiş gücü sağlarken daha düşük seste çalışarak kullanıcıyı rahatsız etmez.

Grundig Vcp 5030 başlıkları neler?

Grundig Vcp 5030'te toz almak için kısa fırça başlığı, LED ışıklı ana başlık ve su hazneli yer silme başlığı yer alır. LED ışıklı başlık kuru temizleme yaparken, su hazneli başlık hem silme hem süpürme yapar. Başlığın altında yer silme bez bulunur ve yere yapışan tozlar beze toplanır. Toz alma başlığı ise mobilya ve döşeme gibi birçok alanın temizlenmesine imkan tanır.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.