Grundig Newline KM 5860P Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Kahve severler için en lezzetli kahveleri sunan Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi özellikleri ve yorumlarını sizler için inceledik.
Grundig Newline KM 5860P Yorumlar ve Özellikler - İnceleme

Açık renkli alanlarda kullanabilmek ve lezzeti kahveler içebilmek için bir filtre kahve makinesi arayışındaysanız Grundig Newline KM 5860P, beyaz rengiyle tam size göre bir tercih olacaktır. Beyaz renkli tasarımı ile göz alıcı bir görüntüye sahip olan cihaz, son derece kusursuz filtre kahve demleme işlemi yaptığı için damak tadınıza da hitap edecektir. Kahve keyfinizi en kolay şekilde yaşayabilmek için doğru bir seçim olacaktır.

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Özellikleri

Fincan Kapasitesi10
Demlik kapasitesi1500 Ml
Cam HazneVar
Güç1000 W
Kahve ÖğütücüYok
RenkBeyaz
Otomatik KapanmaVar
Damlama EmniyetiVar
Su Seviyesi GöstergesiVar
Amazon
Fiyatını Gör
Grundig Newline
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig Newline KM 5860P İnceleme

Tamamen beyaz renk ile tasarlanmasının yanında geniş demlik hacmi sayesinde dikkat çeken Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi, kolay kullanıma sahip olmasıyla kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Her fincanda tam kıvamında ve en lezzetli kahveleri içebilmek için tercih edebileceğiniz bir üründür. 2.9 kilogram ağırlığa sahip olmasından dolayı yerini değiştirmeniz de oldukça kolaydır. 

İşte, görselliğe de önem veren kahve severler için Grundig Newline Km 5860P filtre kahve makinesi ile ilgili tüm detaylar;

Grundig Newline KM 5860P Tasarım

Grundig Newline KM 5860P Tasarım

Tasarımında kullanılan beyaz renk ile oldukça dikkat çeken Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi, cam demliği sayesinde lezzetli ve sağlıklı kahveler sunar. Demliğinin cam olmasından dolayı takip edebileceğiniz kahve miktarının yanı sıra ölçüler de yer almaktadır. Çıkarılabilir filtresi sayesinde tasarımına kullanışlı bir fonksiyon da ekleyen cihaz, kullanıcılarını her konuda memnun etmeyi başarmaktadır. Şık ve kıvrımlı görüntüsüyle kahve köşelerinin en göz alıcı parçası olacaktır.

Grundig Newline KM 5860P Güç

Grundig Newline KM 5860P Güç

Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi 1000 W güçle çalışmaktadır. Demleyeceğiniz kahve miktarına göre en kısa sürede işlemleri gerçekleştiren cihaz, yüksek güç harcamasının yanında oldukça işlevseldir. Kısa sürede tüm demleme işlemlerini gerçekleştirdiği için kullandığı yüksek gücü de yine kısa süreli olarak harcamaktadır. Enerjiyi uzun süre kullanmadığı için diğer cihazlarla aynı enerji harcamasına denk gelmektedir.

Grundig Newline KM 5860P Cam Demlik

Grundig Newline KM 5860P Cam Demlik

10 fincan kapasiteye sahip Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi cam demliği, kullanım açısından büyük kolaylık sağlarken aynı zamanda sağlıklı bir kahve içimi sunar. Demleme işleminin ardından cam demlik içinde bulunan kahveyi sıcak tutma özelliği sayesinde uzun süre taze kahve tüketebilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı olması sayesinde dilediğiniz sıcaklıkta kahve içerken kahvenizin soğuması gibi bir problemle de karşılaşmazsınız.

Grundig Newline KM 5860P Kullanımı

Grundig Newline KM 5860P Kullanımı

Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesini kullanmak için öncelikle su haznesinin içinde yeteri kadar su olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Yeteri kadar suyu ekledikten sonra uygun miktarda filtre kahveyi de filtre kısmına ekleyerek bu kısımların kapağını kapatıp başlatma tuşuna basabilirsiniz. Kahvenizin demlenme işlemi bittikten sonra birkaç dakika beklediğiniz takdirde cam karaf içerisindeki kahvenin ısısı artacaktır. Kahveniz demlenirken tek yapmanız gereken şey rahatlayarak cihazın kahvenizi hazır hale getirmesini beklemek olacaktır.

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Temizliği

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Temizliği

Kullanım konusunda oldukça pratik bir cihaz olan Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi, aynı şekilde temizlik aşamasında da büyük kolaylık sağlar. Çıkarılabilir filtre alanındaki kahve tortularını dökerek filtreyi yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda, bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalar içermesinden dolayı elinizde yıkamanıza gerek kalmadan cihaz parçalarını bulaşık makinesinde de yıkayabilirsiniz. Cam karafın dayanıklı olmasına karşın dikkatli şekilde temizlenmesi önerilmektedir.

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Aroma

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Aroma

Aroma seçme özelliği sayesinde işlevsel bir kullanıma sahip olan Grundig Newline KM 5860P filtre kahve makinesi, damak tadınıza göre kahve ayarı yapmanıza yardımcı olur. Yumuşak ya da sert içimli kahveler için yalnızca tek tuşla ayar yapabileceğiniz cihazda dakikalar içerisinde istediğiniz kahvelere erişmeniz mümkündür. Her fincanda en taze ve en lezzetli kahvelere erişmek için tercih edebileceğiniz bir üründür.

Amazon
Fiyatını Gör
Grundig Newline
Filtre Kahve Makinesi
Aradığın
Fiyatı Gör

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Yorumları

Grundig Newline KM 5860P Filtre Kahve Makinesi Yorumları

? *** ***: Güzel görevini hakkıyla yapıyor normal sürede 3- 4 dakikada kahveyi hazırlayabiliyor ancak aroma tuşuna basarsanız 7- 8 dakikayı buluyor o zaman daha koyu daha demli kokulu ve sert bir kahve elde ediyorsunuz. Sıcaklığı iyi ne çok sıcak ne de ılık değil. Kahvede tortu oluşmuyor anca bir tek dezavantajı var oda demliği Kahve doldurmak için yerinden çıkartınca 1-2 damla ısıtıcı telefonun üzerine de dalmıyor. Siliyorsunuz gidiyor bir şey olmaz bundan da. Çok sesli çalıştığı söylenemez. En güzel özelliği de parçalar ayrı ayrı çıkartılıp yıkanabiliyor. Plastik kokusu da kahve de hiç yok. Kullanan malzeme oldukça kaliteli.

? *** ***: Öncelikle çok güzel bir fiyata aldım indirimin ilk günleri Çok daha uygundu. 4kez sadece su ile calıştırıyorsunuz. Mutfağınızda beyaz siyah gri vb renkleri hakimse çok güzel duracaktır içim açıldı standart bir kettle ile boyu yan yana fotoda ektedir. Kahve çok sıcak ilk başta ama hemen içilebilir hale geliyor doldurunca gayet güzel yarım saatten fazla sıcak tutuyor bence. Kendi filtresi içinde olduğu için kağıt kullanmadım ve gayet pürüzsüz takıntısı olan varsa kağıtla birlikte de kullanabilir size kalmış. Çok fazla ürün bakıp buna karar verdim hiç aklımda yoktu ama fiyat uygunluğu ve performans çok yeterli arkadaki su haznesinin çok kolay çıkıyor olması çok iyi ben temizlemek yıkamak isterim çünkü bir de aroma tuşu var tek sıkıntısı kahve demlendiği zaman ses yok ışığı yanıp sönüyor sadece bu.

? *** ***: Damlatma yok kahve sıcak kalıyor çok şık her şeyiyle beğendiğim bir ürün oldu hatta çay demledim oda çok güzel oldu hem işlevli hem şık bir makine. Kargolama çok güzeldi baya zorlandım ürünü açarken.

? *** ***: Aşırı derecede kahve tiryakisi değilseniz tat ve aroma olarak çok iyi. Sıcaklık konusunda gayet başarılı. Ürünün parçalarının yıkanabilir olması çok güzel. Kendi filtresi var ama daha pürüzsüz bir kahve isterseniz kağıt kullanabilirsiniz.

? *** ***: Malzeme çok kaliteli. Ucuz ürünleri sakın kıyaslamayın. Açıklamasında yazdığı bütün özellikleri çok iyi çalışıyor. Tavsiye ederim.

? *** ***: Uzun arayışlar sonucunda bu makineyi almaya karar verdim. Kampanya ile uygun fiyata gelmesi, kendi filtresi olması, su haznesi dahil çıkarılarak yıkanabilir olması (muadillerinde su haznesi sabit), sıcak tutma özelliği ve en önemlisi aroma özelliği bu makineyi seçmemde artı oldu. 3 gündür kullanıyorum ve oldukça memnunum. Parçaları iyi ve kaliteli, umarım uzun süre kullanabilirim. Tavsiye ederim.

? *** ***: Çok beğendim kullanışlı bir model. Damlatma konusunda beklemek gerekiyor ben hemen almamama rağmen 1 damla damlatıyor ama büyük sıkıntı değil bence 1 damla. Almadan çok araştırdım bu modeli almamın nedeni su haznesinin çıkıyor olması ve kendi filtresi olmasıydı. Tahmin ettiğim gibi güzel bu özellikleri kağıda gerek kalmadan kullanım sağlıyor kahve tadı ve aroma özelliği de çok güzel ben memnun kaldım tavsiye ederim.

? *** ***: Harika bir ürün eşim için aldım çok beğendi. France-presse de kahve yapmaya üşenen eşimi 2si 1 arada zehrinden kurtarmak için müthiş bir cihaz oldu. Kısa sürede ve sapasağlam elime ulaştı. Filtre kahve kağıdına ihtiyaç olmaması da maliyeti düşürüyor ki bence çok iyi fikir.

? *** ***: Kahveyi çabuk ve sıcak yapıyor. Aroma özelliği gerçekten güzel çalışıyor. Kağıt filtreye gerek yok kedi filtresi yeterli. Tüm parçaların çıkması temizlik açısından kullanışlı.

? *** ***: Biz filtre kahve delisiyiz. 10 yılı aşkın süredir sadece filtre kahve tüketiyoruz. Derlediğimiz kahve çeşidi kalmamıştır. Ama french press te yapıyorduk. Yer kaplamasın gereksiz diye kahve makinası almıyorduk. Bu makine sayesinde bugüne kadar içtiğimiz kahveden hiç aroma almamışız dedik. Kahvenin gerçek aromasını ortaya çıkarıyor. 1 saat kadar sıcak tutuyor ve aroması eksilmiyor. Temizlemesi çok kolay. Kesinlikle tavsiye ederim.

? *** ***: Gerçekten kaliteli ve sorunsuz. Yıkanabilir su haznesiyle fark yaratmış.

? *** ***: Ürün çok özenli paketlenmişti, hızlı teslimat yapıldı. Makineye gelecek olursak hem ofise hem eve aldım çok lezzetli kahve demliyor. Sıcak tutması gayet yeterli. 10/10 ürün tavsiye ederim.

? *** ***: Gayet başarılı ve çok hoş. Diğer markalara göre sessiz çalışıyor. İlk açtığınızda 5 kere sadece suyla çalıştırmanız gerekiyor. Sonrasında gayet lezzetli bir kahve deneyimi.

Grundig NEWLINE KM 5860 P filtresi nasıl kullanılır?

Kendinden çelik filtreye sahip olan Grundig NEWLINE KM 5860 P filtre kahve makinesi, herhangi bir kağıt filtre kullanmanızı gerektirmediği için oldukça cazip bir kullanım sunar. Aynı zamanda filtreyi dilediğiniz zaman çıkarabileceğiniz için temizlik konusunda da problem yaşamazsınız.

Grundig NEWLINE KM 5860 P kullanma kılavuzu içinde neler yer alır?

Cihazı başlatma aşamasından itibaren tüm aşamaların açıkça anlatıldığı Grundig NEWLINE KM 5860 P kullanma kılavuzunda aynı zamanda cihazın verebileceği olası arızalarda da yapılması gerekenler yer alır. Bu sayede cihazı daha verimli kullanırken herhangi bir problem karşısında ne yapmanı,

Grundig NEWLINE KM 5860 P kaç bardak kahve yapar?

Geniş su tankı ve cam demliği sayesinde 10 fincanlık kahveyi tek seferde yapmanıza imkan sağlayan Grundig NEWLINE KM 5860 P filtre kahve makinesi, kısa süre içinde tüm misafirlerinizin kahvesini aynı anda hazırlar.

<

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.