Grand Army Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in yeni orijinal yapımlarından birisi olan Grand Army hakkında sizin için detaylı bir inceleme yaptık. Bu inceleme dizi içeriğimizde Grand Army konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.
Grand Army Konusu ve Oyuncuları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Grand Army Dizisi

Dram türündeki bir yapım olan Grand Army yeni çıkan Netflix dizilerinden birisidir. Son zamanlarda orijinal içeriklere önem veren Netflix, bunun gibi yapımlarla kütüphanesini büyütmeye devam etmektedir. Dram türündeki yapımları sevenlerin izleyeceğini düşündüğümüz Grand Army dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi Grand Army konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


Grand Army Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 16 Ekim 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmuştur. Toplam 9 bölümden oluşan Grand Army dizisi kaliteli hikâyesiyle ve iyi işlenmiş olaylar zinciriyle sevilen bir yapım olmayı başarmıştır.

grand army yayın tarihi


2. İzleyicilerin kendini yakın hissettiği karakterlere sahip olan Grand Army dizisi dram türünde kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Güzel geri dönüşler alan Grand Army dizisinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağı hakkında önümüzdeki aylarda bir açıklama geleceğini düşünüyoruz.

grand army 2.sezon


3. Dizinin evrenini Katie Cappiello oluşturmuştur. Yazarlığını ise Ben Snyder, Alessandra Clark ve daha önceden Daredevil yapımından bildiğimiz Lewaa Nasserdeen isimleri yapmıştır.

grand army yazarı


4. Dizinin yönetmenliğini Silas Howard, So Yong Kim, Tina Mabry, Darnell Martin ve The Book of Negroes filminin yapım ekibinde yer alan Clement Virgo isimleri yapmıştır.

grand army yönetmeni


5. Dizinin oyuncuları arasında Odessa A’zion, Odley Jean, Amir Bageria, Maliq Johnson, Amalia Yoo, Alphonso Romero Jones II, Brittany Adebumola, Crystal Sha're Nelson, Thelonius Serrell-Freed, Anthony Ippolito, Brian Altemus ve Naiya Ortiz isimleri vardır.

grand army oyuncuları


6. Brooklyn’in en büyük devlet lisesindeki beş öğrenci kaotik bir dünyaya karşı koyar. Bunu başarılı olmak, özgürleşmek, ayakta kalmak ve geleceği yakalamak için yapar.

grand army dizisinin konusu


7. Dizi bu lise öğrencilerinin ırksal, cinsel ve ekonomik politikalarla mücadele eden ve bir kişiliğe sahip olması için gerçekleştirdiği savaşın hikâyesini anlatmaktadır.

grand army konusu


8. İyi kurgulanmış hikâyesi ve izleyiciyi sürükleyen olay zinciriyle Grand Army dizisi zaman verilmesi gereken bir dizi olduğunu ispatlamıştır. IMDb’den aldığı 6,3’lük puan sayesinde ise bizim hazırlamış olduğumuz izlenebilir diziler listesinde yer almaktadır.

grand army imdb


Dram Türündeki Grand Army Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Gerçek hayattaki ergen deneyimini doğru şekilde yansıtan bir şov, aradığım bir şey ve bu şov. IT, tasarım, yazı, derinlik ve daha fazlası beni en başından beri bağladı. Şiddetle tavsiye ederim. N**** M.

Grand Army, günümüz dünyasındaki gençlik hayatının sert ve ham bir resmidir. Hikâye anlatımı, genç, keşfedilmemiş oyunculuk yeteneği, yönetmenlik hepsi çok büyüleyici ve canlandırıcı. Konu inanılmaz derecede alakalı ve önemli. Ayrıca konu hassas ve otantik bir dokunuşla ele alınır. Bunun göz açıcı ve neredeyse rahatsız edici (bazen) olması gerektiğine inanıyorum, amacına kolayca ulaşıyor. Konu ağır, ancak neşelendirici ve olumlu hikâyelerin yanı sıra bolca nezaket ve mizah anları var. Beni daha fazlasını istemeye bıraktı. Gerçekten aferin. Genç yetişkin türünde yeni bir standart belirliyor! Bunu sevdim. 2. sezonu bekleyemem! J*** R.

Üzgünüm ama buradaki reytingleri alamıyorum, bu dizi saf bir mücevher, çok derin, gerçekçi ve acayip duygusal. Euphoria'yı sevdiyseniz, bu diziyi de seveceğinizi size garanti edebilirim. Bu şovu herkese gerçekten tavsiye edebilirim. Bu önemli bir sanat eseri, hafif yürekli ama çok ilgili değil. Üzgünüm, bu şovu yeterince övemiyorum umarım bunu okuyan kişi bu şovu izlemeye karar verir. En azından bir deneyin sana söz veriyorum, zamanınıza değecek. J*** S.

İnsanların bunu Euphoria ile karşılaştırdığını görüyorum ama sonra insanların bir şey bilmediğini anlıyorum. Büyük Ordu ve Euphoria aynı krallık bile değiller. Bu yüzden temelde herhangi bir lise gelecek yaş hikayesi olan Euphoria ya da 13 Reasons Why değil. Açıkçası Euphoria çok daha iyi bir gösteri ama Grand Army de iyiydi. P*** M.

Bu dizinin düşük reytingini gerçekten anlamıyorum, tüm nefret değişim ve temsilden nefret eden kapalı fikirli insanlardan geliyor. Bu, çeşitli oyuncu kadrosu ve harika bir hikâyesi olan harika bir dizi. Bu çocuklar aşırı cinselleştirilmeden ya da uyuşturulmadan medyada gördüğüm modern lise hayatının en otantik tavsirlerinden biri. "Uyanma" anları zorlanmış veya yaşlı beyaz adamlar tarafından yazılmış gibi görünmüyordu. Gösteriyi tavsiye ederim! F*** B.

Lütfen Netflix, lütfen diziyi yenileyin; Tim'in Joey için geldiğini gerçekten görmek istiyorum, bunu böyle bırakmak çok korkunç. Pek çok insan bu dizileri izliyor, bunların tamamen farkında olduğunuzu düşündüğüm bir etkisi var. Özellikle böyle bir zamanda insanların bir araya geldiğini, birbirini desteklediğini, parçalamadığını görmemiz gerekiyor. T*** P.

30'lu yaşlarının başında Amerikalı olmayan bir kadın olarak hedef kitle olmadığımı söyleyerek başlayayım. Netflix ünlü olmaya başladığında vasat bir gençlik dizisi bekliyordum, ancak bu gösteri bu yayın hizmetindeki ortalama diziden çok daha iyi. Irkçılıkla ilgili olduğu ve oyuncu kadrosu çok çeşitli olduğu için bu seride çok fazla tepki beklememe rağmen, bunun adil olduğunu düşünmüyorum. A*** O.

Bir süredir televizyonda gördüğüm en yakın gençlik tasviri gibi görünüyor. Elbette melodramatik mi, eğlenceli mi. Ama bununla ilgili gerçek hissettiren bir şey var. Yine sadece ilk bölümdeyim, geri döneceğim. U**** G.


Grand Army Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türündeki sayılı kaliteli yapımlardan birisi olan Grand Army dizisinde yer alan başrolleri sizin için inceledik. İşte Grand Army dizisinin oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmeyen bilgiler.

Odessa A’zion - Joey Del Marco

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Odessa A’zion bir Amerikalı aktördür. Kariyerinin başında olan genç oyuncu daha önceden Ladyworld, Let’s Scare Julie ve Fam gibi yapımlarda yer almıştır. Odessa A’zion bu dizide ise okulun dans grubunda yer alan Joey Del Marco karakterini canlandırmaktadır.

grand army joey


Odley Jean - Dominique Pierre

Dizinin önemli oyuncularından birisi olan Odley Jean bir Amerikalı aktördür. Sinema kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Odley Jean sergilediği başarılı oyunculuk sayesinde sevilen bir aktör olmayı başarmıştır. Odley Jean bu dizide ise var olan düzenin değişmesini isteyen Dominique Pierre karakterini canlandırmaktadır.

grand army dominique


Amir Bageria - Siddhartha Pakam

Dizideki önemli oyunculardan bir diğeri olan Amir Bageria Kanadalı aktördür. Daha önceden Behind the Black Curtain, Resolve ve Degrassi: Next Class gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu sinema kariyerinde hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Amir Bageria bu dizide okulda olumsuz ayrımcılık gören Siddhartha Pakam karakterini canlandırmaktadır.

grand army siddhartha

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.