Grace and Frankie İzleyici Yorumları, Dizi İncelemesi

Grace and Frankie hakkında soruları yanıtladık. Sinemanın en sevilen oyuncularının yer aldığı Grace and Frankie dizi incelemesi, izleyici yorumları
Grace and Frankie İzleyici Yorumları, Dizi İncelemesi

Grace and Frankie Dizisi Hakkında Bilgiler

En iyi Netflix dizileri arasında yer alan Grace and Frankie, hiç bir zaman arkadaşlık kuramayan Grace ve Frankie ikilisinin kocalarının sırlarını öğrendikten sonra birbirlerinden başka dostlarının olmadığını anlaması ve beraberinde gelişen olaylar zincirini komik bir dille ekranlara yansıtıyor. İlk olarak 8 Mayıs 2015 tarihinde yayınlanan dizi, on bir Emmy ve bir Altın Küre adaylığıyla 7. sezonun sonunda final yapmaya hazırlanıyor. Netflix'in en yaşlı dizileri arasında yer alan Grace and Frankie, aynı zamanda şimdiye kadar yayınlanan en çok bölüme sahip orjinal seri olma ünvanına da sahip olacak. NeOldu.com okurları için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Grace and Frankie dizisi hakkında izleyici yorumları ve detaylı bilgilere yer verdik...

  • Grace And Frankie Dizisi Türü: Komedi
  • Yapımcıları: Marta Kauffman, Howard J. Morris
  • Grace And Frankie  Dizisi Kaç Bölüm:  78 Bölüm
  • Grace And Frankie Dizisi Kaç Sezon: 6. Sezon
  • Ortalama Bölüm Süresi: 30 Dakika
  • Yapım Yılı: 2015 - Günümüz
  • Grace And Frankie Dizisi IMDb Puanı: 8,3

Grace and Frankie Dizi İncelemesi

1. Ünlü oyuncu Lily Tomlin ve Jane Fonda'nın başrolünde yer aldığı Grace and Frankie dizisinin oyuncu kadrosunda Martin Sheen, Sam Waterston, June Diane Raphael, Brooklyn Decker, Ethan Embry ve Baron Vaughn rol almaktadır. 

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


2. Amerikan yapımlı Grace and Frankie dizisi,  Marta Kauffman ve Howard J. tarafından  Netflix için özel olarak oluşturulmuştur. Başarılı yazar ve yapımcı Marta Kauffman, en sevilen televizyon dizilerinden Friends'in de hem yaratıcısı hemde yöneticisidir.

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


3. Netflix orjinal yapımlı diziler arasında yer alan Grace and Frankie, 8 Mayıs 2015 tarihinde izleyiciyle buluşmuştur. Toplamda 6 sezonluk 78 bölümden oluşan dizinin her bir bölümü ortalama 30 dakikadır. 

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


4. Netflix'in ilk orjinal komedi serilerinden biri olan Grace and Frankie, toplamda 11 Emmy ve 1 Altın Küre adaylığıyla diziye veda etmeyi planlıyor. 94 bölümün sonunda 7. sezonda kapanışı yapmaya hazırlanan dizi, aynı zamanda Netflix’in şimdiye kadar yayınladığı en çok bölüme sahip orijinal serisi olma unvanını da elde edecek.

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


5. Grace and Frankie dizisinin konusu, eşleri tarafından terk edilmiş iki kadının yeni bir dostluk kurarak ilginç bir o kadar komik yaşamını anlatmaktadır.

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


6. Grace başarılı bir kozmetik şirketinin emekli patronu ve Frankie resim öğretmenliği yapan biraz tuhaf tipli hippi bir kadındır. İkilinin kocaları aynı avukatlık bürosunda iyi bir boşanma avukatı olarak çalışmaktadır. Tüm bunlara rağmen ikili hiçbir zaman arkadaşlık kurmayı başaramamıştır taki kocalarının çok büyük bir sırrı ortaya çıkana dek..

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


7. Grace'nin eşi Robert ve Frankie'nin eşi Sol aynı hukuk bürosunda çalışan başarılı birer boşanma avukatlarıdır. Uzun yıllar aynı ofiste çalışan Robert ve Sol son derece yakın iki arkadaştır. Tüm bunların yanında hiç iyi anlaşamayan Grace ve Frankie ikilisi, bu kez bir yemekte ortaya atılan itirafla şok olacaktır.

Grace and Frankie Dizi İncelemesi


Grace and Frankie İzleyici Yorumları

Amerikan komedi dizisi Grace and Frankie hakkında film sitelerinde ve form sayfalarında izleyiciler tarafından yapılmış olumlu ve olumsuz yorumları inceledik. İzleyicileri gülmekten kırıp geçiren bazense  düşündüren Grace and Frankie dizisi hakkında genel olarak memnun kaldığını gördük. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve film sayfalarında yer alan Grace and Frankie izleyici yorumları..

İzleyici 1

Neden bu kadar az insanın izlediğini anlamadığım dizi. Açıkcası ben ilk bölümden bağımlısı oldum. Mükemmel tek kelimeyle..


İzleyici 2

Newsroomdaki sef icin izledigim acaip guzel dizi.. ustune cok yazilacak bisi yok.. kaliteli komedi, efsanevi oyuncular ve aile.. hayat ne guzel ya interneti olana.. bu sikimsonik entryi burda noktaliyorum. yaslilik gozume o kadar da kotu gelmiyo jane ablayi gordukce, onu da diyim.. ayrica dizideki genc adam, bir bana olsa da ... hayatimda bekledigim adam.. stilinden gulusune vicudundan adelelerine.. muhabbet duasina basladim.. kismetse olur.. saka degil, adami gorunce midem gidiklandi..


İzleyici 3

Pazarlama dunyasinin belli bir yas ustunu gozardi ederek ne kadar saglam bir kitleyi es gectiklerini vurgulayan ve kalburustu bir yasam tarzini ic dizaynlar, kiyafetler, yeme-icme olaylari vs. uzerinden izleyiciye sunan dizi. bu sekliyle vogue tarzi bir dergiyi dizi olarak izliyormus gibi bir his veriyor. bunda marta kaufmann'in friends'tekiler gibi mukemmel ic dizaynlarinin buyuk katkisi var. jane fonda'nin 78 yasinda olduguna da inanmak guc, sanirim babasinin genlerini istisnasiz almis.


İzleyici 4

Gayet güzel ve uzun zamandır (en son: how ı met your mother) komedi izlemeyen biri olarak beni bütün haftasonu güldürmeyi başarmıştır.


İzleyici 5

Jane fonda (grace) ve Sam waterston (sol) the newsroom da başlı başına birer efsane olduklarını kanıtlamışlardı. tahminim yapımcılar bu dizi sonrası grace ve frankie ye karar verdiler. Hikaye güzel, espriler şahane, jane fonda ya zaten aşıktım ama frankie, bebeyimsin.


İzleyici 6

Yeni bir diziye başlamak isteyen herkesin mutlaka şans vermesi gerektiği dizi. otobüste, metroda, okulda, her yerde izlemek istiyorsunuz. uzun zamandır hiçbir diziye bu denli bağlandığımı hissetmemiştim. hem kamera önü, hem de arkası ekip sağlam.


İzleyici 7

Bu dizi hakkında kötü bir yorum yapacak birinin olduğunu asla düşünmüyorum. Tek kelimeyle Netflix'in en komik dizilerinden. Harika bir kurgu ve hikaye...


İzleyici 8 

Netflix'in ülkemizde az bilinen cevherlerinden. çok ama çok tatlı dizi bence, keşke daha çok insan seyretse. komedi desem tam değil; drama desem o da değil, sevimlilik işte.


İzleyici 9

En iyi Netflix Dizileri listesinde kesinlikle yer alır. Mükemmel bir dizi, Hele su karantina sürecinde oturun bir izleyin zaten bıramayacaksınız..


İzleyici 10

Daha ilk bölümünden çok güzel keyiflendiren dizi. öyle komik güldüren bi hali yok, ya da düşündüren falan. tam bir pazar sabahı çerezi gibi duruyor. bir de sanırım ben yaşlı insanların başrollerde olduğu dizileri, filmleri daha çok seviyorum.


Grace and Frankie Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizi

Friends'in Yapımcısından Kahkaha Dolu Orjinal Netflix Dizisi: Grace and Frankie.. Netflix'te yayınlanan ve komik dolu sahneleriyle izleyicileri adeta kahkaha tufanına tutan Amerikan yapımlı Grace and Frankie dizisi başrol oyuncuları ve karakter analizi... 

Jane Fonda / Grace

Grace and Frankie Dizi İncelemesi

Grace and Frankie dizisinin en yaşlı oyuncularından Jane Fonda , daha önce gösterime girmiş Kitap Kulübü, Barbarella, 9'dan 5'e ve Vay Kaynanam Vay gibi yapımlarda başrol oynamıştı. Bu kezde Gracet karakteriyle karşımıza çıkan Amerikalı oyuncu, senelerin vermiş olduğu oyunculuk deneyimiyle gene yapmış yapacağını...


Lily Tomlin / Frankie

Grace and Frankie Dizi İncelemesi

Amerikalı sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu Lily Tomlin, Grace and Frankie dizisinde Frankie karakterine hayat vermektedir. Oyunculuk hayatına 1960'larda komediyle başlayan ünlü oyuncu, yıllardır başarısıyla adından sıkça söz ettirmişti. Emmy Ödülü, Grammy Ödülü ve Tony Ödülü sahibi Lilt Tomlib her zaman olduğu gibi Grace and Frankie dizisinde de tüm dikkatleri üzerine çekiyor.


Martin Sheen / Robert

Grace and Frankie Dizi İncelemesi

Emmy ve Altın Küre Ödülü sahibi Amerikalı oyuncu Martin Sheen, film ve dizi sektöründe gösterdiği başarısıyla adından hep söz ettirmişti. Bu kez de Robert karakteriyle karşımıza çıkan usta oyuncu, birbirinden komik sahneleriyle izleyicilerden tam not alacağa benziyor. Sheen birçok izleyicinin hafızasında Apocalypse Now filmindeki Yüzbaşı Willard rolüyle ve The West Wing isimli TV dizisindeki Başkan Josiah Bartlet rolüyle kalmıştır...


Sam Waterston / Sol

Grace and Frankie Dizi İncelemesi

Sinema tarihinin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Sam Waterston, bu kezde karşımıza Sol karakteriyle çıkıyor. Son derece komik bir o kadar başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Waterston, gösterdiği bu başarısıyla bizlerden tam not almayı bir kez daha başardı.

Önerilen İçerik: Self Made Dizi İncelemesi

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum