goTenna ile Çekmeyen Telefon Kalmayacak

Sürekli olarak şebeke sorunu mu yaşıyorsunuz ya da bol bol gittiğiniz yerde telefonunuz mu çekmiyor? İşte karşınızda şebeke sorununuzu çözecek olan muhteşem cihaz goTenna...
goTenna ile Çekmeyen Telefon Kalmayacak

İletişim çağıyla beraber hayatlar değişti. Her an her yerde sürekli olarak bir iletişim içerisindeyiz. İletişimi de en çok telefon üzerinden sağlıyoruz. Telefonlarda bilindiği gibi şebekeler üzerinden iletişimi gerçekleştiriyor. Ancak teknolojinin bu kadar gelişmesine rağmen şebeke sorunu hala yaşanmakta. Ancak bu sorunu kökten çözecek bir cihaz geliştirildi.

Çoğu kez şebeke çekmemesi yüzünden büyük sorunlar yaşanıyor. Bunun için Amerikalı goTenna adında bir şirket “off-grid” anteni ile bu şebeke sorununa çözüm olacak. Kablosuz olarak kullanılan bu anten modeli, özellikle dağ sporları ile uğraşan kişiler için oldukça önemli.  

goTenna, şebeke çekmeyen yerlerde telsiz kullanan kişilerin daha sağlıklı bir iletişim gerçekleştirmesini sağlıyor. Bu cihaza sahip iki telefonun ıssız yerlerde 6.4 kilometreye, şehirde de 1.6 kilometreye kadar menzile sahip. goTenna cihazına sahip telefonlar kendi aralarında hem arama hem mesaj atma hem de haritalara ulaşma özelliğine imkanı sağlıyor.

Android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı cihazların kullanabileceği goTenna , şebeke sorunu yaşanan yerlerde kişilerin imdadına yetişecek. Akıllı cihazlar, goTenna ile bluetooth üzerinden bağlantı sağlıyor. Kurulumu oldukça basit olan bu cihazı 199 dolara, goTenna web sitesi üzerinden sahip olabilirsiniz.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.