Görme Engelliler İçin Akıllı Saat Üretildi

Hızla gelişen teknoloji ürünleri sınır tanımıyor. Özellikle son yılların en popüler ürünü olan akıllı saatler özellikleriyle herkesi büyülemeye devam ediyor. İşte onlardan biri olan DOT Smartwatch akıllı saati...
Görme Engelliler İçin Akıllı Saat Üretildi

Teknolojinin bizlere sunduğu son ürün akıllı saatler. Dünya çapında büyük bir ilgi odağı haline gelen akıllı saatler sürekli geliştiriliyor. Birçok firmanın yeni yüzü olan bu saatlerde son olarak görme engelliler için akıllı saat geliştirildi. DOT Smartwatch adlı bu ürün akıllı saatlere farklı bir boyut kazandıracak. Özel bir tasarımla geliştirilen DOT Smartwatch, ekranındaki "Braille" karakteri ile görme engelli kullanıcılarının yazanları anlamaları sağlanacak.

akilli-saat.jpg

Özellikleri ve Fiyatı

DOT Smartwatch, saat ve tarih özelliklerinin yanı sıra birçok özelliği de beraberinde sunuyor. Görme engelli insanların yer saptayabileceği GPS ile saniyede 100 karakterlik mesajları gösterme özelliklerine sahip. Ayrıca alınan e-mail alma ve sosyal medya özellikleri de sunuyor.

Bu kadar donanımlı akıllı saatin fiyatı ise 300 dolardan daha ucuz olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.