Görme Engelliler Balık Tutmak İçin Yarıştı

Tekirdağ'da düzenlenen bir etkinlik kapsamında görme engelli vatandaşlar denizden balık tutmaya çalıştı.
Görme Engelliler Balık Tutmak İçin Yarıştı

Süleymanpaşa Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı'nın da desteğiyle Engelsiz Yaşam Derneği ve Anadolu Lisesi tarafından sürdürülen bir proje kapsamında "Görmeyen Gözler Balık Tutma Turnuvası" düzenledi.

Etkinlikte görme engelli vatandaşlar, yanlarındaki antrenörleri yardımıyla denize oltalarını atıp balık tutmaya çalıştı. Görme engellilerle tek tek ilgilenip, hal hatır soran Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, engelli bireyler için bir arada olduklarını dile getirdi. 

Engelli vatandaşların her daim destekçisi olacaklarını belirten Başkan Eşkinat, "Bugün sosyal yaşama görme engellileri adapte etme adına bir yarışma düzenlendi. Bu Tekirdağ için bir ilk ancak bunun devamı gelecek. Bugün görme engelli kardeşlerimiz yanında gören kardeşleri ile birlikte denize attıkları oltaları ile şanslarını arıyorlar. Ben hepsine 'rastgele' diyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.