Görkem Sevindik Kimdir

Kalbim Seni Seçti isimli dizi ile kamera karşısına ilk kez geçen Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986'da Adana'da dünyaya geldi.
Görkem Sevindik Kimdir

Görkem Sevindik Biyografisi

Adana'da dünyaya gelen Görkem Sevindik, lise eğitiminden sonra İstanbul'a gelerek oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Kalbim Seni Seçti isimli dizi ile geçti. Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide canlandırdığı Pusat karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. 

 

2011'de Kalbim Seni Seçti isimli dizide yer aldı. Dizi, yıllar sonra, farklı hayatları olan Handan ve Ömer'in yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ebru Cündübeyoğlu, Sermiyan Midyat, İdil Fırat, Gürbey İleri, Ezgi Eyüboğlu ve Ozan Osmanpaşaoğlu yer aldı.

gorkem3.jpg

2012'de ise Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide Pusat karakterini canlandırdı. Diziye Süleyman Çakır'ın oğlu olarak katılan Görkem Sevindik, sergilediği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Dizi, uluslararası alanda yayılan büyük bir suç şebekesinin Türkiye'de yapmak istediklerini ve Polat Alemdar'ın yaptıklarını anlatıyor. Uzun yıllardır süren dizinin başrolellerinde Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Erhan Ufak, Çiğdem Batur ve pek çok oyuncu yer aldı. 

Senaristliğini Poraz Karayel’in senaristi Ethem Özışık’ın üstendiği, başrollerini Avatar Atakan, Tolga Sarıtaş ve Aybuke Pusat’ın paylaştığı söz adlı dizinin kadrosunda yer aldı.

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2011- Kalbim Seni Seçyi
  • 2012-Kurtlar Vadisi Pusu 
  • 2015- Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz
  • 2017- Söz

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.