Görenler Gözlerine İnanamadı

ABD’de bir adam aracıyla seyahat ederken yol kenarında duran bir cismi fark etti. Telefonuyla kayda giren adam gözlerine inanamadı.
Görenler Gözlerine İnanamadı

ABD’de bir kişi aracıyla giderken yol kenarında duran cisim dikkatini çekti. Telefonuyla kayda giren şahıs gözlerine inanamadı.

Kapkara bir renkte yol kenarında insan formuna benzeyen cisim adamın ses yapmasıyla bir anda kaçmaya başladı. Kaçarken de 4 ayaklı bir hayvan olması dikkat çekti. Kaydını tamamlayan sürücü hemen olay yerinden uzaklaştı.

Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı reddeden görüntülerin sahibi ise sadece gördüğü şeyin skin-walker olduğunu iddia etti.

SKIN WALKER NEDİR?

Skin walker, eskiden ABD’de yaşayan Navaho ismindeki Kızılderili kabilesi efsanesidir. Efsaneye göre Skin walker adındaki yaratıklar insan formundan hayvan formuna (özellikle ayı, kurt, puma) dönebilirler. Skin Walker’lar, Kızılderililerce uğursuz ve kötü olarak ifade edilen cadılardır ve bu konuyla ilgili konuşmak ve ifadelerde bulunmak pek hoş karşılanmaz. Hala ABD’de bu inanışı sürdürmekte olan insanlar da vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum