Google'dan Babalar Günü'ne Özel Doodle

. Dünyanın en büyük arama motoru olan Google'dan, 18 Haziran 2017 Babalar Günü için doodle... İşte Google'dan babalara özel şölen.
Google'dan Babalar Günü'ne Özel Doodle

Google ana sayfasında doodle, her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için tasarlandı. "Babalar Gününüz Kutlu Olsun 2017!" yazısının yer aldığı logonun üzerine tıklandığında, Babalar Günü ile ilgili özel haberlere ulaşılıyor.

baba

Babalar Günü, babaların onuruna kutlanan çok özel bir gündür. Babalar Günü, ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane kentinde kutlandı. ABD Başkanı Calvin Coolidge, 1924 yılında kutlamaları yaptı ancak resmi olarak Babalar Günü ilan etmedi. 1966 senesinde  ise dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağının yer aldığı bir bildiri yayımladı.

Doodle uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu platformda belirterek, dikkati çekmeyi hedefler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.