Google Maps Artık Yakıt Fiyatlarını da Gösterecek

Ülkemizde navigasyon konusunda beklenen ilgiyi çekemeyen Google, yeni bir özellikle geliyor. İşte detaylar…
Google Maps Artık Yakıt Fiyatlarını da Gösterecek

Navigasyon alanında beklenen etkiyi yaratamayan Google Maps, bu alanda son yıllarda büyük çalışmalar yürütüyor. Her alanda olduğu gibi navigasyon alanında da rakipsiz olmayı hedefliyor. Kısa bir süre önce trafik durumunu gösterme özelliği ekleyen Google, ardından Google Street View entegre etmişti. Şimdi ise bambaşka özelliği ile geliyor.

google-navigasyon.png

Google Maps üzerindeki yeniliklerine devam eden Google, son güncellemesini App Store üzerinden yaptı. Bu güncellemenin ardından telefonu iOS işletim sistemine sahip kullanıcılar, yol üzerindeki benzin istasyonu noktalarında tüm benzin türlerinin fiyatlarını görebilecek. Ayrıca Street View ile de benzin istasyonunu rahatlıkla görebilirsiniz.

maps-benzin-001.png

Google Maps’in bu yeni özelliği şimdilik ABD ve Kanada’da uygulanıyor. Ülkemize ne zaman geleceği ise henüz belli değil. Ayrıca sadece iOS’ta hizmet veren bu uygulama, Android işletim sistemine de ne zaman geleceği belli değil. İlerleyen zamanda gelişmeler yaşanırsa bildireceğiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.