Google Haritalar Yeni Özelliğiyle Geliyor! İşte Hayat Kurtaran O Güncelleme!

Google, kullanıcıları için verdiği hizmetlerini geliştirip güncelleştirmeye devam ediyor. Google Haritalar uygulaması geliştirilen yeni özelliğiyle çok yakında ülkemizde de hayatı daha kolay hale getirecek. İşte Google Maps yeni güncelleme detayları!
Google Haritalar Yeni Özelliğiyle Geliyor! İşte Hayat Kurtaran O Güncelleme!

Google Haritalar Artık Bunu da Söyleyecek! 

Google, internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerine dur demiyor. Google Haritalar uygulaması geliştirdiği navigasyon hizmetinde yenilikler yapmaya devam ediyor. Bu yeni özellik, toplu taşıma sistemlerini konu alıyor ve kullanıcılarına toplu taşıma araçlarının nerede olduğu, ne kadar kalabalık olduğunu bilgisini veriyor. Geliştirilen bu yeni hizmet ilk etapta 200 şehirde kullanılabilecek ve memnun kalınıp sıkça kullanılan bir özellik haline geldiğinde ise erişilebilirliği artırılacak.

google-haritalar.png


Ülkemizde de Kullanılacak 

 Google’ın şimdilik üzerinde çalıştığı bu yeni özellik, Google Haritalar duraklarda otobüs veya metro bekleyen kullanıcılarının toplu taşıma araçlarının nerede olduğu ve ne kadar kalabalık olduğu bilgisine ulaşmasını sağlayacak. Ayrıca kullanıcının bulunduğu konumdan geçen otobüs hatlarını da Haritalar’ın yeni özelliğiyle öğrenebileceksiniz. Tüm bu hizmete ek olarak bu yeni güncelleme, otobüs yolculuklarındaki süreyi, trafik yoğunluklarıyla karşılaştıracak ve bu sayede kullanıcılarına tahmini yolculuk süresini de gösterebilecek. Google'ın bu özellik için Amerika’ya öncelik vereceği ortada ama ilerleyen dönemlerde bu özelliğin diğer ülkelerde bulunan şehirlere de kayması bekleniyor.

google-haritalar-yeni-guncelleme.png

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.