Good Morning Veronica Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerkenler

Netflix’in çıkardığı yeni yapımlardan birisi olan Good Morning Veronica hakkında detaylı bir araştırma yaptık. Bu yazımızda sizlere Good Morning Veronica konusunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Good Morning Veronica Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerkenler

Good Morning Veronica Dizisi

Suç ve dram türlerinde bir yapım olan Good Morning Veronica son zamanlarda çıkan Netflix dizilerinden bir tanesidir. Uzun bir süredir çıkardığı orijinal yapımlarla adından söz ettiren Netflix, bu diziyle de başarısını devam ettirecek gibi gözüküyor. Suç türüne sahip iyi bir yapım olduğunu düşündüğümüz Good Morning Veronica dizisini inceledik. Sizler için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Good Morning Veronica dizisinin konusunu, oyuncu kadrosunu, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik.


Good Morning Veronica Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Dizi 1 Ekim 2020 tarihinde izleyicilerinin karşısına çıkmıştır. Toplam 8 bölümden oluşan Good Morning Veronica dizisi şu ana kadar çıkardığı bölümlerle beğenilmiştir.

good morning veronica yayın tarihi


2. Gizem ve suç türlerini kaliteli bir şekilde işleyen Good Morning Veronica dizisi izleyicileri tarafından tam not almıştır. Netflix tarafından dizinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağı hakkında herhangi bir bilgi verilmemiştir. Fakat önümüzdeki aylarda dizinin performansına göre bir açıklama yapılacaktır.

good morning veronica izleyici


3. Dizinin yazarlığını Gustavo Bragança, Ilana Casoy, Carol Garcia, Davi Kolb ve Raphael Montes isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise Rog de Souza, José Henrique Fonseca ve Corpo do Rio yapımından bildiğimiz Izabel Jaguaribe yapmıştır.

good morning veronica yönetmeni


4. Dizinin oyuncu kadrosunda Tainá Müller, Camila Morgado, Eduardo Moscovis, Antônio Grassi, Silvio Guindane, César Mello, Alice Valverde, Elisa Volpatto, Dj Amorim, Adriano Garib, Pally Siqueira, Cássio Pandolfi, Johnnas Oliva ve Marina Provenzzano isimleri bulunmaktadır.

good morning veronica oyuncu kadrosu


5. Dizi bir intihara tanık olduktan sonra göze batmayan bir polis memurunun, her ikisi de istismara uğramış kadınların vakalarına tek başına soruşturmaya karar vermesini anlatmaktadır.

good morning veronica konusu


6. Bir çöpçatanlık sitesine dayanan sapığın peşindeki polis, dehşet verici bir sır taşıyan çifti ve bu sırrı saklamak için yaptıklarını ortaya çıkarır.

good morning veronica dizisinin konusu


7. Kaliteli hikâyesi ve güzel bir şekilde işlenmiş olaylarıyla Good Morning Verônica dizisi IMDb üzerinden aldığı 7,6’lık puanla kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Bu sayede Good Morning Verônica dizisini en iyi yabancı diziler arasında sayabiliriz.

good morning veronica imdb


Suç Türündeki Good Morning Verônica Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Netflix sağ olsun, dünya dillerini ve dizilerini bize kazandırıyor. Bu bağlamda şahane bir Brezilya dizisi izledim. Hayır, pembe dizi değil. “good morning, verônica” dizimizin adı. 1 Ekim’de Netflix’te yayınlanmaya başlayan bu güzel polisiye, Veronica isimli kadın polisimizin bazı gizli kapaklı olayları ortaya çıkarması ile ilgili. B*** A.

👤 Yaklaşık 50 yıllık televizyon izlememde izlediğim en iyi ve en orijinal suç dizilerinden biri. Diğer 10 üzerinden 10 verenlerin her şeyini kabul edin. Ayrıca Camila Morgado'nun tacize uğramış kadın Janete Cruz ve Eduardo Moscovis'in istismarcı, katil ortağı Cláudio Antunes Brandão rolündeki performansları için büyük bir alkış. Tamamen inandırıcı. Bu seriye dahil olan herkese Bravo! M**** G.

👤 8 bölümlük bu güzel dizide gerilim bitmiyor, merakla izlettiriyor kendini. Bir de güzel Portekizce olunca daha da çekici hale geliyor dizi. Başroldeki esas kız Veronica Torres rolünde fıstık hatun Taina Müller var, manyak koca Claudio rolünde Eduardo Moscovis, zavallı karısı Janete (Portekizce de Janeç) rolünde ise Camila Morgado oynuyor. S*** T.

👤 Amerikalı yazarlar ve yönetmenler not almalı! Yıllar boyunca Netflix'in sunduğu kültürel olarak serpiştirilmiş dizi ve filmlerden keyif aldım. Ama Brezilya dizileri en özgün ve iyi oynanmış dizilerdir. Bir suç serisine 10 (Mükemmel Puan) vereceğimi hiç düşünmemiştim! Z*** C.

👤 Diziyi çok beğendim. O kadar gergin ve korkutucu ki, her zaman daha sonra ne olabileceğinden korkuyordum. Dizi hem zihinsel hem de fiziksel istismarı tasvir etmede harika bir iş çıkarıyor. Sevdiğim ve sempati duyduğum güçlü bir kadın başrol var. Bu, geçen yılın en iyilerinden biri olan iyi bir polisiye dizisi. Kesinlikle daha fazla tanıtım almalı. O*** Y.

👤 Herkes onu izlemeli. Bu harika. Çok fazla önemli konu var. Bazen bazı sahneleri izleyebilmek için güçlü olmalısın. Sonu harika. Oyuncu kadrosu inanılmaz. Oyunculuk unutulmaz. Ve komplo muhteşem. J**** V.

👤 Pek çok suç dizisi son derece sahtedir, ancak bunda bazı gerçekler var; kadınlara nasıl işkence edildiği, dövüldüğü, kontrol edildiği vb. Ve bu konuda hiçbir şey yapmayan yozlaşmış memurların varlığı gibi. Oyunculuk harikaydı ve "senin asla olmayacak" çok az sahnesi vardı. Umarım Netflix ikinci sezon yapar. P**** D.

👤 Hikâye harika görünüyor ama Latin TV şovlarının yaratıcıları filmlerini sabunlu gösteriyor. Gereksiz tavalar, yakınlaştırmalar. Neden? Neden başarılı İskandinav polis drama dizilerinden ders alamıyorlar? P*** Z.


Good Morning Veronica Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Suç ve gizem türlerini kaliteli bir şekilde işleyen Good Morning Veronica dizisinde yer alan oyuncuları inceledik. İşte Good Morning Veronica oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Tainá Müller -  Verônica Torres

Dizideki başrol oyuncu olan Tainá Müller bir Brezilyalı aktördür. Sinema kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Tainá Müller daha önceden Tropa de Elite 2, Flor do Caribe, Did You… Score? ve Bingo: O Rei das Manhãs gibi yapımlarda yer almıştır. Tainá Müller bu dizide ise şiddet gören kadınları korumak isteyen bir polis memuru olan Verônica Torres karakterini canlandırmaktadır.

good morning veronica veronica


Camila Morgado -  Janete Cruz

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Camila Morgado bir Brezilyalı aktör ve televizyon sunucusudur. Daha önceden Till Luck Do Us Part 2, Till Luck Do Us Part 3, Friendly Beast, Albatroz ve Divorce yapımlarında yer alan Camila Morgado ismini bu dizi sayesinde duyurmuştur. Camila Morgado bu dizide kocasından şiddet gören Janete Cruz karakterini canlandırmaktadır.

good morning veronica janate

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.