Gökyüzünde Havuz Keyfi

Teknoloji şimdi de insanların keyfi için kullanılıyor. Geliştirilen bir tasarım sayesinde artık gökyüzü havuzlarında yüzebileceğiz.
Gökyüzünde Havuz Keyfi

Uzmanların en çok önerdiği sporlardan olan yüzme artık gökyüzünde yapılacak. Geliştirilen bir sistem sayesinde iki bina arasına gökyüzü havuzu yapılacak.

sonsuzluk havuzları

Son olarak ortaya çıkartılan sonsuzluk havuzları yüzme severlerin son derece dikkatini çekmiş ve çok fazla talep görmüştü. Bu talebi değerlendiren geliştirmeciler şimdi de gökyüzü havuzlarını tasarladılar. İlk olarak Londra’nın Nine Elms bölgesinde hayata geçirecek havuz Embassy Gardens blokları arasına inşa edilecek ve 25 metre uzunluğunda olacak.

gökyüzü havuzları

Görenlerin şaşkınlıkla karşıladığı havuz projelerinde güvenlik ise son derece yüksek kademede tutulacak. Dev akvaryumlarda kullanılan 20 cm kalınlığındaki camlardan tasarlanacak havuzların çevresinde spa, sera ve bar gibi tesisler de bulunacak.

Projenin mimarı Sean Mulryan gökyüzündeki havuz keyfinin çok özel bir deneyim olacağını ve yüzecek olan kişilerin Londra’nın üzerinde yüzdüklerini hissedeceğini aynı zamanda gördükleri manzarayla da büyüleneceklerini açıkladı.

gökyüzü havuzları

Şu an için proje aşamasında olan tasarımların geliştirilmesine devam ediyor. Havuzların tam olarak yapımına ne zaman başlanacağı bilinmiyor. Projenin inşa edileceği Embassy Gardens’ta bir dairenin fiyatının ise 602 bin pound olduğu açıklandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.