Göksel Gümüşdağ Kimdir

Göksel Gümüşdağ, 10 Ekim 1972’de İstanbul’da dünyaya gelen Türk iş adamım ve spor yöneticisidir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Göksel Gümüşdağ Kimdir

Göksel Gümüşdağ Biyografisi

Göksel Gümüşdağ, ilkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlarken üniversiteyi Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. Bunun yanında Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü’nü de bitirdi. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra ticarete atıldı ve Gümüşdağ Elektronik San. Ve Tic. Ltd.'nin Yönetim Kurulu başkanlığını yaptı.

Göksel Gümüşdağ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis 2. Başkan Vekilliği görevinde bulunmaktadır. Halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyesidir.

göksel gümüşdağ istanbul başakşehirspor

Göksel Gümüşdağ, spor yöneticiliğine ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da başladı. Burada yönetim kadrosunda ye aldıktan sonra 2011 yılında Mehmet Ali Aydınlar'ın TFF Başkanı olmasının ardından TFF Başkan vekili oldu.

3 Temmuz şike ve teşvik olaylarının ardından TFF yönetimi çok fazla baskıya dayanamadı ve istifalar gerçekleşti. Göksel Gümüşdağ’da istifa edenler arasında yer aldı. Ardından gelen süreçte Kulüpler Birliği Vakfı’nın başkanı olarak seçildi. 2014 yılında Süper Lig takımlarından İstanbul Başakşehir'in başkanı olarak göreve geldi. 2017 yılı itibarıyla başkanlık görevinde devam etmektedir.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.