Gökhan Yıkılkan Kimdir

Bi Zahmet isimli televizyon programı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu, 1 Ocak 1983’te Ankara’da dünyaya geldi.
Gökhan Yıkılkan Kimdir

Gökhan Yıkılkan Biyografisi

Liseye kadar Ankara’da yaşayan Gökhan Yıkılkan, tiyatro sahnesine ilk kez lise döneminde çıkmıştır. Yeditepe Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro eğitimi aldı. Daha sonra çeşitli yapımlarda yer aldı. Kendinden en çok Bi Zahmet isimli programı sunarak bahsettiren Gökhan Yıkılkan, kamera karşısına ise ilk kez Kanal-İ-zasyon ile geçti. 

Kanal-İ-zasyon'dan sonra Behzat Ç. ‘de rol aldı. Diziye üçüncü sezonda dahil olan Gökhan Yıkılkan, dizide psikolojik sorunları olan katil bir doktorun psikopat yardımcısı Muzo karakterini canlandırdı. Dizi, cinayet büroda çalışan Behzat ve ekibinin yaşadıklarını anlatıyor. Başrollerde ise Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, Berkan Şal, İnanç Konukçu ve Seda Bakan yer aldı. Daha sonra ise Adım Bayram Bayram isimli dizide Bayram karakterini canlandırdı. Dizi, Bayram isimli genç bir adamın, yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökhan Yıkılkan, Zihni Göktay, Hakan Bilgin, Parla Şenol, Cem Kılıç ve Belgin Erdoğan yer aldı. 

2012’de ise 2 Yaka Bir İsmail isimli dizide rol aldı. Dizi İstanbul’un iki ayrı yakasında iki karısı olan İsmail isimli bir adamın kadınların isteklerine yetişebilmek için bir o yana bir bu yana koşuşturmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Erdal Özyağcılar, Meltem Güleç ve Eleni Filini yer aldı. 

2014’te ise Otel Divane isimli dizide rol aldı. Dizi, bir akıl hastanesinin otel olmasını ve sonrasında yaşanan komik olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Emre Altuğ, Cem Kılıç, Volkan Severcan, Nefise Karatay ve Burak Alkaş yer aldı. Gökhan Yıkılkan daha sonra pilot olmak için çalışıp çabalayan Yüksel isimli bir adamın yaşadıklarını anlatan Güvercin Uçuverdi isimli filmde rol aldı. Filmin başrollerinde Atalay Demirci, Gökhan Yıkılkan, Ali Erkazan, Salih Kalyon, Ayşen Gruda ve Zerrin Sümer yer aldı.  

Rol Aldığı Filmler ve Diziler : 

  • 2015 - Güvercin Uçuverdi (Aydın Kesme) (Sinema Filmi) 
  • 2014 - Otel Divane (Hüseyin) (TV Dizisi) 
  • 2013 - Adem'in Hikayesi (Kısa Film) 
  • 2012 - 2 Yaka Bir İsmail (Ahmet) (TV Dizisi) 
  • 2012 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi 3. Sezon (Muzaffer) (TV Dizisi) 
  • 2011 - Adım Bayram Bayram (Bayram Bayram) (TV Dizisi) 
  • 2009 - Kanal-İ-zasyon (Murat) (Sinema Filmi) 
  • 2000 - Bizim Evin Halleri (TV Dizisi) 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.