Gökhan Soylu Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Köprü isimli dizi ile geçen Gökhan Soylu, 1974’te Denizli’de dünyaya geldi.
Gökhan Soylu Kimdir

Gökhan Soylu Biyografisi

Denizli’de dünyaya gelen başarılı oyuncu, küçük yaşta ailesi ile birlikte İzmir’e yerleşir. Lise eğitiminden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra ise Devlet Tiyatroları’nda çalışmaya başladı. Ardından özel tiyatrolara geçiş yaptı ve TiyatroGo’yu kurdu. 

 

2006’da Köprü isimli dizide Veysel karakterini canlandırdı. Dizi, vali Recep Yazıcıoğlu’nun Erzincan görevi sırasında yaşadıklarını ve halk için verdiği hizmeti anlatıyor. Dizinin başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Ayşegül Ünsal, İpek Karapınar ve Yurdaer Okur yer aldı. Ardından Vali isimli filmde yine Veysel karakteri ile yer aldı. Film bu kez Recep Yazıcıoğlu’nun Denizli görevi sırasında yaşadıklarını anlatıyor. 

 

gokhan-soylu3.jpg

 

Başarılı oyuncu 2009’da Sakarya Fırat isimli dizide Hakan Küçükarslan karakterini canlandırdı. Dizi, ülkenin doğusunda görev yapan bir grup askerin, yörede yaşadıkları sıkıntıları ve sıcak çatışmaları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tayanç Ayaydın, Ceren Hindistan, Zerrin Sümer, Gerçek Sağlar ve Sönmez Atasoy yer aldı. 2012’de Böyle Bitmesin isimli dizide yer aldı. Dizi, boşanma davalarının nedenlerini öğrenilmesi ve boşanma davlarının en aza indirilmesi için çalışan üç bakanlık görevlisinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Nergis Öztürk, Cemal Toktaş ve Yeliz Kuvancı yer aldı. 

 

gokhan-soylu4.jpg

 

Gökhan Soylu, 2014’te Kızıl Elma isimli dizide yer aldı. Dizi, istihbarat içinde yaşanan gizli olayları rin ülke içerisinde yaşanan olayları aydınlatıyor. Dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat, Erdal Cindoruk ve Rahmi Dilligil yer aldı. 2015’te ise Acil Aşk Aranıyor isimli dizide Murat karakterini canlandırdı. Dizi, aynı hastanede çalışmaya başlayan Sinan ve Nisan’ın tatlı didişmeleriyle başlayan büyük aşklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Serhat Teoman, Duygu Yetiş ve Rojda Demirer yer aldı. 


Gökhan Soylu'nun Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Acil Aşk Aranıyor-2015
  • Kızıl Elma -2014
  • Hatasız Kul Olmaz -2014
  • Böyle Bitmesin -2012
  • Sakarya Fırat -2009
  • Vali -2008
  • Karamel -2008
  • Köprü-2006

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum