Gökhan Keser Kimdir

Selena isimli dizide canlandırdığı Burak Hoca karakteri ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı ve oyuncu Gökhan Keser, 9 Eylül 1987’de İzmir’de dünyaya geldi.
Gökhan Keser Kimdir

Gökhan Keser Biyografisi

Aslen Rizeli olan Gökhan Keser, kariyerinin ilk adımlarını 14 yaşında modelliğe başlayarak attı. Daha sonra Ayla Algan’dan oyunculuk üzerine eğitimler almaya başladı. 2004’e geldiğimizde ise katıldığı güzellik yarışmasında birinci oldu. Ardından birkaç yarışmaya daha katıldı ve oralarda da dereceler elde etti. Daha sonra müzik dünyasına adım attı ve Zerrin Özer, Nükhet Duru gibi şarkıcıların albüm çalışmalarında yer aldı. 

2006’da Selena isimli dizi ile profesyonel olarak oyunculuğa adım attı. Anne ve babalarını kaybeden Selin, Leyla ve Nazlı amcalarının yanına İstanbul’a taşınırlar. Kızların eve gelmesini istemeyen yengeleri ve kuzenleri Kıvılcım kızlara sürekli kötü davranır. Kızlar tüm bu zorlukların arasında Selena isimli süper güçleri olan bir peri ile arkadaş olurlar. Daha sonra ise kızlar fantastik bir dünyada bulurlar kendilerini. Dizinin başrollerinde ise Sinem Kobal, Gizem Güven, Cansu Demirci, Gökhan Keser ve Dilara Kurtuluş yer aldı.

2009’da ise Kayıp Çocuklar Cenneti isimli filmde Can karakterini canlandırdı. Film, yolları kesişen 4 gencin, zaman ilerledikçe birbirlerinden ayrılmaları ve kopmalarını anlatıyor. Filmin başrollerinde Cemre Kemer, Eren Bakıcı, Gülçin Ergül ve Yasemin Yürük yer aldı. 2014’te Acun Ilıcalı’nun sunuculuğunu yaptığı Survivor Ünlüler-Gönüllüler isimli yarışmada yer aldı. Uzun süre gündemde kalan yarışmanın birincisi Turabi Çamkıran oldu. 

2015’te ise Sen Benimsin isimli dizide Ejder karakterini canlandırdı. Dizi, bir kaza sonucu tanışan daha sonra evlenen Ejder ve Name’nin gelenekler ve aşkları arasında kalmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Gökhan Keser, Rüveyda Öksüz, Güven Hokna, Burak Sergen, Seda Akman, Ruhi Sarı ve Dila Danışman yer aldı. Müzik kariyerinde de emin adımlarla ilerleyen Gökhan Keser, 2011’de Sıla ile yaptığı Hadi Ordan düetiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha sonra müzik çalışmalarına devam eden Gökhan Keser, 2012 Gökhan Keser ve 2014’te Hiç Vaktim Yok isimli albümlerini çıkardı. 

Albümleri : 

  • 2011 - Hadi Ordan (Sıla'yla düet) 
  • 2012 - Gökhan Keser 
  • 2014 - Hiç Vaktim Yok 
  • 2015 - Bul Beni
  • 2016 - Beni Özledin mi? 

Rol Aldığı Filmler ve Diziler :

  • 2004 - Cennet Mahallesi (dizi)
  • 2006 - 2009 - Selena (dizi)
  • 2008 - Kayıp Çocuklar Cenneti (sinema)
  • 2015 - 2016 Sen Benimsin (dizi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum