Gökhan Günaydın Kimdir? & Hakkında Bilgi

24. Dönem CHP Ankara Milletvekili olan ve aslen Amasyalı olan Gökhan Günaydın hakkında tüm merak ettiklerinizi bu içeriğimizde derledik. İşte Gökhan Günaydın'ın biyografisi!
Gökhan Günaydın Kimdir? & Hakkında Bilgi

Gökhan Günaydın Biyografisi

Gökhan Günaydın, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Başkan yardımcılığını yapmış, 24. Dönem CHP Ankara Milletvekili ve parti üyesidir.

gokhan-gunaydin-biyografisi.jpg


Gökhan Günaydın Kimdir?

21 Mayıs 1964’te Amasya’da doğmuş olup Nevzat ve Birsel Günaydın çiftinin oğludur. Eğitim hayatı son derece kaliteli geçmiş olup, İstanbul Üniversitesi’nde Hukuk, Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde İktisat ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Aynı zamanda TODAİE Kamu Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nden de doktorasını tamamlamıştır. Bütün bu eğitimlerinin üzerine Günaydın, Cambridge Sawstonhall İngilizce Dil Programı, Berlin Eyalet İçişleri Senatörlüğü Yerel Yönetim, Ankara Üniversitesi ATAUM AB Ortak Tarım Politikası ile AB Jean Monnet Hukuk Uzmanlığı gibi alanlarda da elde ettiği sertifika ve diplomalara sahip olmuştur. Son derece kaliteli bir eğitimden sonra çok iyi bir İngilizce’ye sahiptir.

gokhan-gunaydin-kimdir.png


Gökhan Günaydın'In Özel Sektör Hayatı

Özel sektördeki iş hayatında TMO’nun farklı farklı birimlerinde de yer almıştır. Bolu İzzet Baysal Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi, İktisat Ana Bilim dalında Yrd. Doç. Olarak görev yapmıştır. 2010’da makroekonomi alanında doçentlik unvanı alarak Ankara Üniversite’sine geçiş yapmıştır. TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Genel Başkanlığı ve KESK Tarım Orkam-Sen Yönetim Kurulu’na da üyeliği bulunmaktadır. Bunların yanı sıra edindiği kaliteli bilgilerle yazmış olduğu birçok kitap ve makalesi bulunmaktadır.

gokhan-gunaydinin-ozel-sektor-hayati.jpg


Gökhan Günaydın'ın Siyasi Duruşu

CHP Parti Meclisi’nde aday olmaya karar veren Günaydın, her ne kadar seçimler aşamasında bazı başarısızlıklar yaşasa da görüşü hiç bir zaman değişmemiş ve devam etmiştir. Son dönemlerde farklı televizyon programlarına konuk olan Günaydın, diğer parti üyeleriyle girdiği münakaşalarda, CHP ve zihniyetine karşılık yapılan söylem ve suçlamaları son derece başarılı bir şekilde savunarak gerçekleri söyleme gayretinde bulunmuştur. Bu davranışları nedeniyle CHP destekçileri tarafından başarılı bir siyasetçi olarak görülmektedir.

gokhan-gunaydinin-siyasi-durusu.jpg

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.